DELIMO KARTE za Hello! u Mikser-u!

1109
Hello! Mikser House

Još 8 dana ostalo je do prvog Hello! događaja, hajp raste kako među izvođačima tako i među klaberima!

Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda čije su tri klučne reči Koncert, Klub i Noć. Konceptualno se izdvaja po tome što događaj menja svoju lokaciju, svaki put posećujući drugi grad pa čak i drugu zemlju.

Hello! u svom prvom predstavljanju, 18. Decembra u Mikser House-u ugostće 6 DJ-eva među kojima su poznata imena sa svetske muzičke scene, regiona i neizostavna domaća podrška. Muzički će biti karakterisan mekšim, melodičnijim techno pravcima. Mikser House će vizuelno biti prilagođen Hello! konceptu i publika će pored u vrhunskom zvuku koji je najbitniji deo jednog kvalitetnog događaja, moći i vizuelno da uživa u projekcijama VJ Kotam-a.

Line up:

Dominik Eulberg (Nemačka)
Markus Wesen (Nemačka)
Homeboy (Hrvatska)
Kristijan Molnar (Srbija)
Desaturate (Srbija/Australija)
Chamae (Hrvatska)

Pretprodaja karata se vrši na svim Gigstix prodajnim mestima (http://bit.ly/1G99DVH) i u prostorijama organizacije Srbija za mlade na adresi Balkanska 18/99, Beograd.

Cena karata u pretprodaji kreće od 600 dinara kolika je cena prvog kontigenta, nakon toga će se cena povećati na 800 dinara i na kraju poslednji kontigent će biti po ceni od 1.000 dinara. Na ulazu samog događaja cena karte će iznostiti 1.200 dinara.

VIP karte dostupne su isključivo preko emaila [email protected] i to po ceni od 1.800, 2.400 i 3.000 dinara.

Hello! @Official Site

Facebook Event

KAKO DO KARATA ZA HELLO!? SAZNAJTE KLIKOM OVDE