Kostas X u klubu Mint ove subote!

780
Kostas X Mint

Prvo internacionalno gostovanje u klubu Mint ove subote! Dolazi nam Kostas X, Grk, koji je na sceni već 20 godina!

Kostas X je rođen u prestonici Grčke, Atini, a trenutno živi na ostrvu Rodos. Zadnnjih 20 godina je na elektronskoj sceni, kao DJ i organizator žurki. Njegovi setovi su strastveni i prate trendove, ali svaki ima elemente prošlosti i to ga izdvaja. Vrti preko CD plejera, ali preferira gramofone i uvek se odlučuje za njih kada je u mogućnosti da bira. Iako je imao samo dva izdanja, na nagovor kolega, ipak ne misli da ako si uspešan DJ moraš imati i produkciju iza sebe – pa ponosno za sebe kaže da je samo DJ!

Vrteo je sa svetskim zvezdama kao što su: John Digweed, Kevin Yost, Joeski, Seb Fontaine, Cricco Castelli, Tony Thomas, Nick Varon, Kiko Navarro, Stefano Capasso, Get Far, Elias Tzikas, AVSR, Jeff Philips, Christian Cambas, Manuel De La mare, Yves Eaux, Sharam Je, Dennis Ferrer, Felix Da Housecat, Crack Daniels i mnogim drugim. Takođe je učestvovao u organizaciji većih događaja za više hiljada ljudi. Tri godine je bio na turneji sa Ministry of Sound i Addicted 2 Bass ekipom u Grčkoj i na Kipru. Tokom ove saradnje izdao je traku “Rhapsodeep” 2014. godine, a pre četiri godine i “Paneyota” EP za “Indigo Music” u saradnji sa German Garcia-om.

Mint Kostas X

Omiljeni trenutak u karijeri mu je nastup na WMC-u u Majamiju 2010. godine i reči hvale kolege John Digweed-a na njegov set. Kaže da se taj nastup pred 7000 ljudi jednostavno ne može opisati rečima i da će ga uvek pamtiti!

Domaća podrška: Mr. Hugo!

Kostas X @Facebook @SoundCloud

Mint @Facebook