Oranje završeno! Pun Depo orao do zore!

Prva Oranje žurka ispunila je sva očekivanja publike. Prepun Depo Magacin ˝đuskao˝ je do ranih jutarnjih časova, dok su posetioci na krakto uspeli da prožive čari Holandije.

Za sjajnu atmosferu pobrinula se odlična dj ekipa koja je pokazala da domaća elektronska scena ima veliki potencijal i da itekako može da ˝razdrma˝ masu i napravi veliki spektaktl.

Odličan intro, i najavu spektakla, napravili su Kristijan Petrovski i Nemax Jackmill. Žurku su započeli u 23h dok je već u 00h Depo Magacin bio preplavljen gostima. Calavera & Manya zajedno sa mladim Peter Portman-om su nam predstavili veoma interesantan mix tech house-a, electro-house-a u tehno zvuka. Nova nada domaće tehno scene Ilija Đoković oduševio je sve prisutne posetioce svojim setom i doveo Depo Magacin do usijanja dok je, već dobro poznati majstor TKNO, na svoj prepoznatljiv način, u velikom stilu, zatvorio prvo Oranje!

Oranje
I ona je orala 🙂

Pored slušanja odlične muzike, posetioci si imali priliku da svrate do čuvenog muzeja Van Gogh-a, pogledaju šta to ima da se kupi u Coffeeshop-u, provozaju se sa bicklistima Amsterdama, podruže sa damama iz Red Light District-a i uživaju u specijalnim svetlesnom efektima koji su zavrteli Depo Magacin u stili čuvenih vetrenjača!

Organizatori ističu da će zbog odličnog interesovanja publike ovaj događaj ponoviti i sledeće godine.

Prethodni tekstORANJE večeras u Beogradu!
Sledeći tekstINTERVJU: Haos na densfloru Maximus -a!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!