Nova imena na Exit festivalu!

782
exit 2016 wiz khalifa

Po mnogima jedini pravi naslednik Skrillexa, vodeći svetski dubstep DJ i producent Zomboy nastavlja svoje putovanje na Exit Avanturi, ali ovog puta na glavnoj bini Sea Dancea kojoj će prirediti jednako euforičnu festivalsku završnicu! Nakon sjajnog albuma “Resurected” kojim je očarao milione fanova i svetsku muzičku kritiku, ovaj 25-godišnji miks virtuoz iz Engleske obišao je neke od najvećih muzičkih festivala širom sveta. Konstantno razvijajući jedinstven zvuk, Zomboy je imao priliku da sarađuje na remiksima velikih zvezda među kojima su DJ Fresh i Flux Pavilion, i naravno Skrillex!

Publiku na Jazu premijernim nastupom obradovaće i veliki Andy C, ili kako ga najčešće zovu, otac drum and bass pokreta. Već šestu godinu uzastopno, upravo Andy C je redovno biran od strane publike za najboljeg svetskog drum’n’bass DJ-a, a dobitnik je i nagrade za najboljeg drum’n’bass DJ-a svih vremena! Njegova muzika inspirisala je i uticala na neke od najistaknutnijih predstavnika žanra kao što su LTJ Bukem, Goldie, Chase & Status, Sub Focus i Wilkinson, dok su mnogi od njih izdali svoje albume i singlove za vodeću drum and bass etiketu, RAM Records, čiji je osnivač upravo Andy C.

Na glavnu binu gornjeg grada Petrovaradinske tvrđave, popularni Fusion Stage, u subotu, 9. jula dolaze vedete dub žanra, famozni Dub Pistols! Prošle godine su se vratili na scenu u velikom stilu novim albumom “Return of the Pistoleros”, a energetski nabijen nastup uživo, sa sedam muzičara na sceni i mnogobrojnim gostima predstavljaće centralni nastup večeri na Gornjem gradu. Na istom mestu nastupiće i popularni holandski indi-rok bend Kensington, koji će se u petak 8. jula predstaviti publici na Exitu svojim poslednjim albumom „Rivals“.

Vožnju kroz magičnu Exit Avantura 2016 do sada su potvrdili i trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, zvanično najbolji evropski reper Stormzy, te impresivna lista X-Bass izvođača: Ms. Dynamite, DJ Hype, Sub Zero, Wilkinson DJ Set feat MC Ad-Apt i Modestep DJ Step.

Velika novogodišnja akcija 1 ulaznica za 2 festivala!
U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na exitfest.org. U prodaji su i paketi koji sadrže ulaznicu i smeštaj već od 65 evra putem exittrip.org.

Prethodni tekstThe Tube birthday party
Sledeći tekstTechno legacy na Groznoj deci ove subote
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!