Forest People u Maximusu 16. januara

Predstaviće crnogorskoj publici ekskluzivna izdanja

463

Bosanski DJ i producent Forest People nastupiće u Maximusu u subotu, 16. januara. Dragan Lakić će u kotorskom klubu predstaviti svoja ekskluzivna izdanja koja će posetioci Maximusa moći premijerno da čuju u klubu. Napravivši strieloviti uspeh na techno sceni u poslijednjih par godina, osvježavajuća je pojava na evropskoj elektronskoj sceni.

Svojim upečatljivim trakama koje redom izlaze na napoznatijim etiketama poput “Flash Recordings”, “Planet Rhythm”, “Tic Tac Toe”, “Mindcut”, kao i jedinstvenom pristupu DJ-ingu, zacemetirao je svoje mesto neumoljivog DJ artista na evropskim festivalima i gigovima.

Forest People Maximus

U samo par godina nastupao je u svim važnijim klubovima u Evropi, među kojima su i berlinski techno hramovi Tresor i Berghain, a najbolje za njega i njegovu publiku tek dolazi. Vlasnik i osnivač etikete “Parabola Records“, jedan je od retkih techno DJ-eva na sceni koji pušta isključivo trake napravljene u svom studiju, što ga čini jedinstvenim na muzičkoj sceni, pa su njegovi nastupi bukirani mesecima unapred.

Domaću podršku za ovaj party pružiće Aleksandar Grum iz Podgorice i Budimir Šuković iz hercegnovske GroovyCatelNuovo DJ ekipe. Pred sam nastup u crnogorskom hramu elektronskog zvuka, puni su pozitivnih misli i očekivanja, te Grum toplo preporučuje “svim ljudima koji nalaze bilo šta lepo u techno zvuku” da dođu i čuju fantastičan set koji je Dragan Lakić pripremio za januar.

Cena ulaznice: do ponoći je ulaz besplatan, nakon toga iznosi 3 evra.

Forest People @Facebook @SoundCloud
Maximus @Facebook

Facebook Event