Markus Schulz najavljuje novi album u 2016.

481
markus schulz

Markus Schulz, nemačko-američki DJ, koji nam dolazi iz Majamija priprema veliko iznenađenje za sve fanove širom sveta. Posle svojih proslavljenih albuma kao što su Without You Near (2005, Amrada Music), Progression (2007, Armada Music), Do You Dream (2010, Armada Music), Scream (2012, Armada Music), Scream 1 (2014, Armada Music), na red dolazi novi album.

Markus Schulz

Nakon dosta spekulacija, slavni DJ je potvrdio da će uskoro objaviti njegov šesti studijski album po redu. Biće objavljen za izdavačku kuću Coldharbor Recrodings, a album će biti stilski raznovrsan, većim delom baziran na vokalnim trakama.

Markus kaže: Na ovom albumu sam radio 2 godine. Svi su imali prilike da čuju jedne od prvih singlova kao što su “Destiny”, “Face Down”. Album će imati 17 pesama i mislim da najbolje tek dolazi. Kao što sam rekao, dve godine mi je trebalo da ga završim i jako sam ponosan jer sam radio sa izuzetno talentovanim testopiscima.

Markus Schulz

Snimanje samog albuma je završeno pred Božićne praznike, a sada se priključuje listi albuma najviše iščekivanih u 2016. godini. Mesec i datum izlaska još nisu poznati, kao ni sam naziv albuma koji se i dalje drži daleko od očiju javnosti.

Ukoliko želite da budete među prvima koji će imati prilike da čuju novi album pratite zvaničnu facebook stranicu. Ukoliko pak želite da prisustvujete nekim od njegovih sledećih nastupa, tamo se takođe možete informisati o tome gde nastupa i kad.