Mancha “samo je izdavanje muzike uvek problem, ako ne želiš da izdaješ muziku za bilo koga”

931
Mancha intervju

Božidar Mančić, poznatiji na internacionalnoj sceni kao Mancha je nedavno izbacio svoj nov EP “New House Nation” za Mad Mole Music koji se trenutno nalazi na #13 poziciji Trackitdown Deep & Tech House topliste. U razgovoru sa Mančom smo dobili dosta nove muzike ali i par informacijama na čemu ovaj talentovani producent i DJ trenutno radi.

1. Mancha opet si se aktivirao po pitanju produkcije. Šta sve možemo da očekujemo od tebe uskoro?

Aktivan sam sve vreme, samo je izdavanje muzike uvek problem, ako ne želiš da izdaješ muziku za bilo koga 🙂 Imam dosta traka na lageru, tako da će biti dosta novih izdanja.

Mancha 13 TrackitdownMancha – New House Nation na #13 poziciji Trackitdown-a

2. Tvoja pesma “New House Nation” je upravo ušla na 13. poziciju Trackitodown-a, kako je nastao ceo taj EP i da li si ovo očekivao?

Ni sa jednim izdanjem ne očekujem, ali se desi. EP je nastao krajem 2014. ali mi je drago da je i dalje catchy. Volim taj vokal i želeo sam da uradim dancefloor verziju koja će biti za 2 ujutru u klubu.

3. Šta najviše koristiš od alata za produkciju?

Nemam uobičajeno stvari koje standardno koristim. Radim u Cubase-u, tako da koristim NLS, i ceo Waves uopšte, a od synth-ova, Omnisphere 2 recimo.

4. Tvoji planovi za 2016…?

Nadam se uspesima izdanja koja će izaći, nekoj booking agenciji, radu na nekim od major bina dance festivala.

5. Tvojih top 5 traka trenutno su?

Nemam baš top 5, jer vrtim dosta stare muzike..ali recimo da najviše vrtim Miguel Bastidu, George i Mihai Popoviciu su mi super u poslednje vreme, Pirupa mi je isto dosta u setovima, kao i John Belk.

Mancha Grooves February Top10 @Beatport

Mancha @Facebook @SoundCloud