Tom Hades slavi 100. izdanje Rhythm Converted lejbla i objavljuje planove za 2016!

Subbed EP

503
Tom Hades

Belgijski techno DJ i producent, Tom Hades se vraća sa izdanjem za “Rhythm Converted“, od koga se mnogo očekuje. “Subbed” EP ima dve trake i veoma lepo je prihvaćen od strane kolega.

Postoji oko 30 traka koje čekaju da budu poslate na odabrane lejblove. Nakon mnogo godina i stalnog izbacivanja novog materijala odlučio sam da 2015. malo zastanem kako bi moje trake dobile na ekskluzivitetu. Živimo u vremenu u kojem se dnevno izbacuje toliko muzike, bilo od već dokazanih ili mladih producenata, a jedini način da se istaknete je da izdajete za najjače kuće trenutno. U međuvremenu studio je totalno renoviran – poboljšana je akustika, kupljen novi hardver (Moog: Sub 07 & Bik & Majka 32-Slim Phatty, Elektron serije i Waldorf: Blofeld & Pulse & Streichfett) i Allen & Heath GL2800 studio mikser, kako bi kreativnost unapredio na svaki mogući način.” – Tom Hades

Deo novog plana je i reorganizacija RC lejbla, a Tom planira da dovede i određen broj producenata koji imaju istu viziju kao i on. Za početak tu su Enrico Sangiuliano, producent koji je na Beatport-ovoj listi najboljih techno producenata dugo bio na prvom mestu, ali i Felix Kröcher.

Tom Hades Subbed EP

Takođe smo odvojili vremena da odradimo re-branging lejbla – male promene logoa, Svež zvuk, drugačiji artwork za cover-e,… RC je godinama bila dom kako ljudima koji nisu direktno povezani sa scenom, tako i sa umetnicima kao pto su: Ben Sims, The Advent, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Audio Injection, Joey Beltram, Marco Bailey, Sasha Carassi i Black Astroid.” – Tom Hades

Adam Beyer je takođe prokomentarisao promene u RC-u: “Lepo osmišljeno, radujem se novom smeru“.

Izdanje “Subbed” već su podržali: John Digweed, Adam Beyer, Sasha Carassia, Markantoni, Marco Bailey, Advent, Drumcomplex, Mauro Picotto, Cristian Valera, SLAM, Enrico Sanguliano, Redhead, Filterheadz i mnogi drugi.

Tom Hades @Official Site @SoundCloud @Facebook