Zanosna Deborah de Luca dolazi da sa još četiri techno dame napravi haos u Beogradu!

deborah de luca Beograd

Klaberi u Srbiji već duže vreme iščekuju ovo gostovanje, i po poslednjim informacijama koje imamo možemo reći da se čekanje isplatilo! Zamislite Depo, pet dama za DJ pultom i 8 sati odličnog tehna! Deborah de Luca, Nusha, Lea Dobričić i Natasha b2b Tijana Kabić na fenomenalnoj žurci 7. maja! Karte: 600 din regularna, 1200 din VIP!

Deborah de Luca Nusha Lea Dobricic Magacin Depo

Iako je počela da radi kao konobarica i plesačica i želela da postane dizajnerka, Deborah de Luca je iskoristila svoju životnu šansu i zahvaljujući italijanskom DJ-u i producentu Giuseppe Cennam-u, naučila sve veštine miskanja i produkcije. Ubrzo izdaje svoje prve trake, koje joj donose i angažmane širom Italije, a potom Evrope i sveta. Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom.

Nusha je jedna od malobrojnih rumunskih ženskih DJ-eva. Muzikom je počela da se bavi 2007. i sve što je želela tada je da se dobro zabavi i da vrti dobru muziku. Brzo je napredovala i ubrzo je delila pult sa veličinama kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi. Iako može da vrti i warm up, podjednako dobro kao i peak time, najpoznatija je kao after party DJ i to je razlog zašto su njene žurke najposećenije.

Prethodni tekstEric Prydz u Zagrebu!
Sledeći tekstLuminosity Beach Festival – najbolji Trance festival!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!