Zanosna Deborah de Luca dolazi da sa još četiri techno dame napravi haos u Beogradu!

5803
deborah de luca Beograd

Klaberi u Srbiji već duže vreme iščekuju ovo gostovanje, i po poslednjim informacijama koje imamo možemo reći da se čekanje isplatilo! Zamislite Depo, pet dama za DJ pultom i 8 sati odličnog tehna! Deborah de Luca, Nusha, Lea Dobričić i Natasha b2b Tijana Kabić na fenomenalnoj žurci 7. maja! Karte: 600 din regularna, 1200 din VIP!

Deborah de Luca Nusha Lea Dobricic Magacin Depo

Iako je počela da radi kao konobarica i plesačica i želela da postane dizajnerka, Deborah de Luca je iskoristila svoju životnu šansu i zahvaljujući italijanskom DJ-u i producentu Giuseppe Cennam-u, naučila sve veštine miskanja i produkcije. Ubrzo izdaje svoje prve trake, koje joj donose i angažmane širom Italije, a potom Evrope i sveta. Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom.

Nusha je jedna od malobrojnih rumunskih ženskih DJ-eva. Muzikom je počela da se bavi 2007. i sve što je želela tada je da se dobro zabavi i da vrti dobru muziku. Brzo je napredovala i ubrzo je delila pult sa veličinama kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi. Iako može da vrti i warm up, podjednako dobro kao i peak time, najpoznatija je kao after party DJ i to je razlog zašto su njene žurke najposećenije.