Heidi i Kim Ann Foxman u Beogradu 16. aprila!

986
Heidi Kim Ann Foxman Beograd

Duo koji je napravio legendarnu žurku na Dance Areni Exit festivala 2014. godine ponovo nastupa pred domaćom publikom – ovog puta u beogradskom Magacinu Depou! Naime, dve najveće tehno dame današnjice, Heidi i Kim Ann Foxman, stižu u našu prestonicu 16. aprila kada će nastupiti u Depou uz domaću podršku od strane Tijane T. Ekipi će se pridružiti još i Kristijan Molnar koji će zaokružiti ovaj nesvakidašnji lajnap.

Heidi i Kim AnnKo se te 2014. godine našao na Dance Areni i imao čast da uživa u sada već legendarnom zajedničkom DJ setu Kim Ann Fox i Heidi, sigurno će ovaj događaj ubrojiti u top 5 najboljih provoda ikada. Energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije. Zato će vest o ponovnom dolasku ove dve tehno kraljice sigurno obradovati mnoge klabere! Iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu.

Heidi i Kim Ann

Njena poslednja poseta Srbiji bio je upravo nastup na Exit festivalu 2014. godine, kada je puštala zajedno sa Kim Ann Foxman. Pored toga što se Kim sećamo po radu u bendu Hercules & Love Affair, znamo je i kao osnivača etikete Firehouse, a ova dama se poslednjih nekoliko godina posvetila svojim nastupima kao jedan od definitivno najinteresantnijih izvođača na sceni. Uz Tijanu T, koja je trenutno jedan od najangažovanijih domaćih DJ-eva sa velikim brojem gigova zakazanih u inostranstvu, i Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, ovo je zasigurno jedan od najatraktivnijih klupskih lajnapa ove godine!

tijana i molnar

Prvih 100 ulaznica za ovaj spektakl u organizaciji Music Connection-a od danas se nalazi u pretprodaji po superpromotivnoj ceni od 600 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs. Organizatori apeluju na sve zainteresovane da iskoriste priliku i nabave svoju kartu pa najpovoljnijoj ceni jer će odmah po isteku promotivne akcije ulaznice poskupeti.