Classic Trance Night Vol. 2 with Eastbound, Filip Nikolaevic, Tarbuk, Hypnotic

810

Čini mi se da su trenseri napokon počeli da se bude ove 2016. godine.

Ukoliko se neko nije još pobudio, ovo je idealna prilika jer vas očekuje žurka pod nazivom Classic Trance Night Vol.2 koja će se odžati 19. marta u klubu Grozna deca (kod Vukovog spomenika) sa početkom u 22h. Imaćete priliku da uživate u zvucima progressive-a,trance-a,tech-trance-a kao i old school trance-a.

700x post

Vaši domaćini će biti :

Filip Nikolaević, koji je mastermind iza serijala Retro trens žurki koje blizu deceniju već okupljaju publiku. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog andergraunda.

Hypnotic je još jedan od “titana” čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje “zašto ovaj čovek ne vrti češće?”. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i na festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Eastbound su ujedno i najmlađi dvojac i predstavnici nešto skorijeg trensa, domaćini emisije Pulseone Sessions već 8 godina. Iako su danas pretežno u progressive zvuku (no žanrovska “obeležavanja” ne vole), okoreli su trenseri sa kraja devedesetih. Na njihovoj emisiji su gostovali između ostalih The Thrillseekers, Rank 1, Menno de Jong i mnogi drugi.

Za sve one koji znaju šta je trens, kao i za one koji žele da ”okuse” neke nove zvuke, toplo preporučujem da dođete. Ulaz za žurku je 300din a Grotto će vas nagraditi sa kartama za ovaj događaj. Tako da – držite oči širom otvorene i pomno pratite našu fb stranicu.