Treća godina Uranak festivala!

1526
Uranak festival Open Air

Treći po redu Uranak, muzički festival, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Uranak je koncipiran na tri muzička pravca: elektronski, pop, hip-hop. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na četri stejdža: Live Stage, Open Air Stage, Urban Stage i Boat Stage.

Uranak festival Live Stage

Svetski sve uticajniji DJ Uto Karem će biti zvezda Urban stejdža, a pored njega nastupaće regionalni i domaći DJ-evi. Čuveni dance sastav Colonia biće zvezde Live stejdža, a pored njh će nastupiti domaći bendovi. Dok će, možda i najuticajniji, domaći hip-hop sastav Beogradski sindikat činiti okosnicu Open Air Action stejdža, a pored njih će nastupiti: DJ Gru i još domaćih imena i čak i jedan party projekat koji je Beograd digao na noge!

Uranak festival Open Air Stage

Boat stejdž, koga ponosno predstavljamo kao jedno od najlepših mesta za rejv u Srbiji, biće organizovan u vidu krstarenja na relaciji Srebrno jezero – Golubačka tvrđava i na brodu koji prima 300 ljudi će muziku puštati Danijel Čehranov, Zwein, Lady Dee i još zanimljivih DJ-eva iz naše zemlje.

Facebook Event