Vikend u Monsunu: Party senzacija Wet Dreams u petak, u subotu stiže techno zvezda Hollen

788
Hollen Monsun Beograd

Prvi zvanični Wet Dreams party u Beogradu održaće se u petak 18. marta u Monsunu, a u pitanju je serijal žurki koji je u poslednje dve godine postao sinonim za dobro partijanje širom Vojvodine. Iza tih žurki stoje heroji dobrog provoda, DJ-evi Fakir, Dachony i Zec koji svojim deep i tech-house setovima publiku dovode u stanje ekstaze.

Wet Dreams Monsun Beograd

Wet Dreams je pokrenuo Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija, jer im se muzički ukusi preklapaju. Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz seksi house zvuk đuskalo do ranog jutra. Wet Dreams je poznat po odličnom provodu čiji su glavni sastojci dobra muzika, nasmejani ljudi i puno pozitivne energije i sa jedne i sa druge strane DJ pulta.

Wet Dreams Monsun

Ova ekipa već je nastupala u Monsunu na Samo Tvrdo žurci u decembru prošle godine i kažu da je to bila vrela i nezaboravna noć, pa su odlučili da sezonu ove godine otvore upravo u Monsunu – što će biti prva zvanična Wet Dreams žurka u Beogradu. Fakir, Zec i Dachony kažu da je Wet Dreams senzacija koja ne može da se opiše rečima već mora da se doživi – a prava prilika za to je petak 18. mart u Monsunu.

Hollen Monsun Pressure Point

Jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih italijanskih techno producenata Hollen nastupiće prvi put pred beogradskom publikom u subotu 19. marta u Monsunu na Pressure Point 02 žurci. Domaća podrška Hollenu biće Veljko Joksimović, Sale (Rejv Olupine) i Phill & Dansmore.

Aniello Federico poznatiji kao Hollen prešao je put od DJ prodidžija do techno zvezde koja polako osvaja ljubitelje elektronske muzike širom sveta. Rođen je u Napulju u kome je 90-ih godina vladala techno groznica koja ni njega nije zaobišla, pa je već sa 14 godina počeo da pušta muziku. Njegov talenat otvorio mu je vrata mnogih klubova, a ubrzo je počeo da se bavi i produkcijom. Hollen je i kao producent dokazao svoj talenat pa su se njegova prva izdanja našla na jakim etiketama kao što su Klink Klong, Suara, Agile i drugi.

Hollen Beograd Monsun

Njegovi setovi su emocionalno putovanje kroz techno i house sa primesama funky groove-a kojim pokreće masu. S’ obzirom da je zaljubljenik u muziku i da sluša pop, rock, hip hop, ali i ostale žanrove, kreativnost crpi iz svih tih žanrova pa zato njegova muzika zvuči veoma jedinstveno. Najveći uspeh u njegovoj karijeri jeste saradnja sa još jednim italijanskim talentovanim producentom Pirupa-om. Za njihov zajednički rad, koji je izašao na Saved Records, techno ikone Richie Hawtin, Marco Carola i Loco Dice imali su samo reči hvale.

Karte za ovu žurku mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.