Arising @Club UNO / Sokobanja [29.04]

4583

Dragi klaberi, čeka vas pravo osveženje krajem aprila za sve one koji žele da pobegnu malo iz Beograda.  Sprema se nešto neviđeno u gradu koji je poznat kao jedan od najlepših srpskih odmarališta. Sokobanja – turističko mesto smešteno u podnožju planine Ozren u jugoistočnoj Srbiji. U svom okruženju, Sokobanja ima dosta netaknute prirodne lepote i mnogo lepih izletišta. Turizmom se bavi punih 180 godina a u zadnjih desetak godina se razvija velikom brzinom zbog priliva zdravog kapitala i izgradnjom akva parka i wellness centra, tako da pored zdravstenog turizma sa stopostotnim uspehom u lečenju Sokobanja ima i rekreativno komercijalni turizam.

A od ovog proleća u sve ove lepote ubaciće se zasigurno i Arising žurka koja je must see! Naime, domaćini organizuju žurku pod nazivom Arising, gde će se spojiti popularan EDM pravac i trance. Žurka je zakazana za 29.april u klubu UNO, koji se nalazi u Sokobanji. Biće ovo prava poslastica za sve a momci koji će vas zabavljati celu noć, su već dobro poznati beogradskoj publici.

Erick Kasell, momak o kome ne treba puno da se priča jer njegovi nastupi sami pokazuju o kakvom kvalitetnom momku je reč. Prošlog leta je delio DJ pult na EXIT DANCE areni sa tada najboljim dj-em sveta Hardwell-om. Tu su i nastupi na Green Future, Serbia Color festivalu, Szin festivalu u Madjarskoj i Dance 4 Manya humanitarnom festivalu. Rezident DJ Belgrade banging-a i redovan gost klubova Plastic, Tilt, The Tube, Freestyler… Svojom neverovatnom energijom za pultom će vas odmah razdrmati.

Arsing

Drugi momak, važi sa dečka koji iz dana u dan sve više i više doprinosi trance muzici, bar kad pričamo o ovim našim prostorima, a to je DJ Cyber. Dva puta je nastupao na Serbia Wonderland-u, Eksplozija leda nakon Max Graham-a i Open Air na kome je nastupio legendarni Paul van Dyk, kao i MarLo i Orjan Nilsen, na Belgrade banging-u i Madness factory, kao i na humanitarnom festivalu Dance 4 Manya gde je po mišljenju mnogih ostavio najjaci utisak te veceri.

Arsing

Karte su u prodaji od 1.aprila po ceni od 200din. Grotto ekipa će svake nedelje deliti po 2 karte za ovaj dogadjaj. Šta je potrebno da uradite kako biste ih osvojili, pa vrlo je jednostavno. Samo nam pošaljite poruku sa tekstom ” Želim na Arising u Sokobanju ” 🙂

Arsing

Dakle, petak 29. april od 22h rezervišite za nešto potpuno drugačije, i nadamo se da će ovo uz vašu podršku i pozitivnu energiju biti početak jedne lepe price…  ARISING. Zato, probudi se! 🙂

Facebook event

Prethodni tekstHot Since 82 ipak dolazi u Srbiju ove godine!
Sledeći tekstFaithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu!