Party @4: Falso Berlina i Belgrade Afterhours ekipa u klubu KPTM!

1057
KPTM After Party

Svako od nas ima tendenciju da promeni svet oko sebe, pa i univerzum, ali oni to rade na autentičan način stvarajući dimenziju ultra-sjajnog vajba svojim opasno dobrim setovima, samo za vas u klubu KPTM 09.04, Falso Berlina.

Vid i Depra, dvojac koji beogradski klaberi dobro poznaju, kao i svaki put, prirediće energično putovanje prožeto uzbudljivim ritmovima zbog kojih ćete se voziti po dancefloor-u bez želje da se zaustavite. Čekamo vas na dobro poznatoj lokaciji kluba KPTM u subotu ujutru od 4:00h, a ukoliko dođete do 5:00h ulaz nećete platiti. Nakon toga, karte će se naplaćivati 300 dinara.

Party @4 Falso Berlina After Party KPTM

Estray je projekat poznatog srpskog producenta i DJ-a Vida Marjanovića koji je do sada nastupao sa velikim imenima iz sveta elektronske muzike poput: Der Dritte Raum, Petar Dundov, Perfect Stranger, Alan Fitzpatrick, itd.

Njegova muzika pronašla je put do velikih etiketa poput Sound Avenue, Lovezone Records, Mirabilis, Crossfade Sounds, 3rd Avenue, Suffused Music, Digital Structures i drugih.

Estray je ima zabeležene nastupe pred više hiljada ljudi na velikim event-ovima poput: Exit Festival (2011, 2013), Serbia Wonderland Festival (2014), China Town (2013), Berlin Wall Festival (2014), French Kiss (2015), Kalemegdan Summer Festival (2015),…

Beogradski andergraund zvuk koji uključuje minimal house muziku, svakako obeležava, producent i vrsni DJ koji nastupa iza pseudonima Depra.

Pored višegodišnjeg iskustva na domaćoj klupskoj sceni, nastupao je po većim klubovima u Zagrebu, Amsterdamu i dobro poznatim aktuelnim beogradskim mestima.

Depra, jedan od osnivača organizacije “Falso Berlina”, izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

Facebook Event

Party @4 Belgrade Afterhours KPTM After Party

Za prave stvari, potrebno je odabrati pravi momenat. Onda se kockice same slože i ceo svemir postaje jedinstveno harmoničan. Tada nastaje magija. Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic već su odavno poznati po tome da na svojim žurkama svaki put stvore jedinstveni doživljaj, zbog čega se nikome ne silazi sa podijuma.

Ova fantastična trojka još jednom će pred domaćom publikom demonstrirati svoje iskusno umeće za DJ pultom i napuniti nam baterije pozitivnom energijom do sledećeg klabinga.

Dođite da zajedno širimo ljubav, đuskamo i uživamo i ovog nedeljnog jutra (10.04) u klubu KPTM od 4:00h.

Kristina Lalić (Start Records) – Jedan od najkvalitetnijih ženskih DJ-eva i producenta, deo organizacije “Hear It, Feel It, Move It”, sarađivala sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.

Mancha (Mad Mole/Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techno-a, tech house-a do deep house-a.

Ulaz se do 5:00h neće naplaćivati, a nakon toga koštaće 300 dinara.

Facebook Event