VIBE festival dobija techno stage!

VIBE festival 2016

1025
VIBE festival Orbital Stage

Ovogodišnji VIBE festival u Kragujevcu donosi niz iznenađenja, a prvo i jedno od najvećih je svakako širenje festivala i otvaranje novog stage-a. Orbital Stage je inspirisan temom festivala koja je ove godine pod sloganom “Izgubljeni univerzum”, a biće smešten u napuštenoj industrijskoj hali u sklopu festivalskog kompleksa – Knežev arsenal. Orbital stage je osmišljen kao mesto za sve zaljubljenike u techno zvuk, što se potpuno uklapa u postojeću ambijentalnu celinu. Posetioci festivala će imati priliku da čuju veliki broj izvođača i uživaju u muzici do ranih jutarnjih časova. Uz odličan line up, Orbital stage će scenografski biti potpuno preuređen u skladu sa temom festivala što će doprineti potpuno jedinstvenom iskustvu.

VIBE Festival 2016

Uz najavljeni Orbital stage, publika ima mogućnost da đuska na Main Stage-u koji je namenjen EDM pravcima, ili dnevnom Sunstage-u uz lagani deep house i čarobni zalazak sunca.

VIBE festival je tematski festival elektronske muzike, festival se održava u napuštenom fabričkom kompleksu Knežev arsenal u Kragujevcu. Četvrto izdanje VIBE festivala je zakazano za 2. i 3. septembar.