SAM PAGANINI I BOOKA SHADE TOPE KALEMEGDAN

topljenje

Sam Paganini i fenomenalni duo Booka Shade su željno iščekivana imena koja će Vas topiti na ovogodišnjem izdanju Kalemegdan Summer Festivala koji se i ove godine održava uz podršku Heinekena.

Sam Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne etikete kao što su Plus8, Cocoon i Drumcode. Trenutno jedna od najaktuelunijih figura u svetu tehna i omiljeni izvođač velikana kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola. Nakon sjajnog nastupa na Lucky Records Showcase-u, po drugi put će se 10. juna predstaviti beogradskim rejverima, ali ovog puta na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji – Beogradskoj tvrđavi. Paganinijeva di-džejing karijera u stalnom je porastu, a traka “Rave” koja ima 4,5 miliona pregleda na njegovom youtube kanalu prikazuje izvanredan produkcijski rad. Publika ističe da njegove setove karakteriše snažan gruv, i opisuje ga kao “Sexy Groovy Dark Techno”, a to je najmanje što možete očekivati od njegovih nastupa.

Sam Paganini i Booka Shade

Sam Paganini

Druge večeri festivala, 12. juna, topićete se uz fenomenalni dvojac koji je prošle godine pozitivnom atmosferom zapalio publiku na Love Festu u Vrnjačoj Banji – Arno Kamermir i Valter Merzinger poznatiji svima kao Booka Shade. Klupsku scenu osvojili su hitovima “Body Lanugage”, “Mandarine Girl”, “White Rooms”, “Love Inc”, a vlasnici su jedne od najprestižnijih etiketa “Get Physical”. Par koji se posle 25 godina zajedničkog rada istakao kao jedan od retkih elektronskih performera koji prikuplja duh i zvuk underground tehna, pridobijajući u isto vreme fanove širom svih rock i dance muzičkih scena.

Napominjemo da je PRVIH 1000 karata pušteno u prodaju po promotivnoj ceni od 900 rsd za sva 3 dana festival, dok svi oni koji imaju ekipu za rejv mogu iskoristiti akciju i kupiti promo paket 4+1! Spremite se, obezbedite ulaznice na vreme, jer je žestoko #TOPLJENJE zagarantovano!

Prethodni tekstKo je ustvari James Zabiela?
Sledeći tekstLudilo u KPTM bašti ovog vikenda!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!