Electroshock Easter Party

Electroshock organizacija Kragujevac

Electroshock Easter Party koji će se dogoditi 30.04.2016. u Kragujevačkom klubu UMK, prosto rečeno, samo je još jedan u nizu elektrošokova koji su prodrmali klub i sve ljubitelje kvalitetne muzike i sjajnog provoda do sada. Prvi put u Kragujevcu i klubu puštaće Gavrilo Jovović aka Raven TK iz Podgorice i Veljko Jović DJ i producent iz Beograda. Jako uspešni do sada u svom poslu, svojim tročasovnim setovima pokazaće domaćoj publici zašto ih je Electroshock organizacija čuvala baš za ovu priliku.

Gavrilo Jovovic, takođe poznat kao Raven TK rođen je 1986. god, a 2007. god počeo je individualno da radi kao DJ na privatnim i ilegalnim žurkama u svojoj zemlji. Godine 2010. osnovao je organizaciju pod nazivom Tehno Klinika sa Gavrilom Leposavićem, poznatijim kao Gav. Zajedno su počeli da rade na mnogim žurkama i festivalima: Exit, Turn On, Refresh, Sea Dance,… On i Aleksandar Grum osnivači su pravih „underground“ žurki koje su u ovom trenutku veoma popularne. Posetili su i Crnu Goru. Raven TK sarađivao je sa mnogim poznatim imenima kao što su Alexander Kowalski, Jimmy Van M, Max Graham, Toni Rios, Logiztik Sounds , Guy J, James Zabiela, Chris Liebing, AGENT!, Vladimir Aćić, Cristian Varela, Spektre, Petar Dundov i sa svim DJ-evima iz Crne Gore. Pojavljivao se i u mnogim radio programima: Proton, Insomnia,… Njegov zvuk je pun deep, tech, techno i progressive vibracija uz mnogo energije i očaravajućeg ritma i melodije koja je u isto vreme lepog i oštrog zvuka.

Electroshock Veljko Jovic Raven TK UMK Kragujevac

DJ Veljko Jović je počeo sa DJ-ingom sa samo 14 godina, ubrzo nakon što je ušao u svet produkcije, a do sada je preko 110 pesama izdato pod njegovim imenom. Veljko je jedno od najuticajnijih imena iz Srbije u techno svetu. Nakon što je nekoliko njegovih traka dospelo u Beatport Top 100 listu sa podrškom velikih imena kao što su Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Alen Milivojević, Veljko se uz svoju produkciju penje na sam vrh scene. U svojoj ranoj karijeri uspeo je da stane rame uz rame sa imenima kao što su Cristian Varela, Christian Cambas, Alex Di Stefano, Balthazar & Jackrock, Da Fresh, A. Paul, Axel Karakasis u okviru prestižne liste odabranih artista Ying Yang Records-a.
Pored brojnih top lista na kojima je ostvario visoke pozicije, uz saradnju sa ASAS, njegova pesma „Consumo“ dospela je na mesto broj 1 najprodavanijih u okviru kompilacije na kojoj je izdata u hard techno žanru na Beatport-u.

O njemu kao disk džokeju je suvišno trošiti reči, veliki je ljubitelj tvrđeg techno zvuka što mogu potvrditi svi koji su imali priliku da prisustvuju nekom od njegovih nastupa. Ujedno je predstavnik izdavačke kuće Creed Records iz Beograda.

Electroshock @Facebook

Facebook Event

Prethodni tekstOtkazana turneja „Armin Only 2016“ u Australiji
Sledeći tekstDeborah De Luca stiže u Beograd 7. maja!