Green Love: 3000 REJVERA ĐUSKALO UZ BRAZILSKU LEPOTICU

860
Green Love

Majsko izdanje Green Love festivala zabeležilo je posetu od 3000 fanova tehno zvuka, sjajnu energiju i žurku kakvu smo dugo čekali! Brazilska lepotica Anna, kao i njene kolege, Lea Dobričić b2b DJ Markyz, Petar Dundov i Jolly Joke b2b Galinac Galinac digli su na noge punu salu SPENSa.

Uz već popularni Green Card, ljubitelji Green Lovea moći će da obezbede ulaz na obe preostale Green Love žurke za sezonu 2016 po promo ceni od samo 1090 dinara, dok cena ulaznice za oktobarsku žurku, 15. oktobra, iznosi 990 dinara u pretprodaji. Očekuje nas uzbudljiva jesenja Green Love sezona, zato obezbedite svoju kartu na vreme.

Green Love – Žurka ne prestaje
Rejveri nikad ne spavaju, pa tako i Respect DJs, organizatori Green Love festivala već sada obećavaju sjajan provod na sledećoj Green Love žurci! 15. oktobra na SPENSu, novoj Green Love žurci pridružuje se Metodi Hristov koji obećava lud provod i pravu žurku do ranih jutarnjih sati na SPENSu uz svoje nesvakidašnje mikseve i hitove!

Green Love

Metodi Hristov, DJ bugarskog porekla, miljenik je publike klubova širom sveta. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena DJ sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za ovu sezonu pripremio je nova iznenađenja!

Ulaznice za oktobarsku Green Love žurku mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 990 dinara, a Green Card za dve Green Love žurke, za 15. oktobar i 3. decembar, po ceni od 1090 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tixa.