Dnevne EXIT ulaznice od petka u podne po poklon ceni!

823
Exit festival Main Stage

Najbrži fanovi EXIT festivala u petak 20. maja, od 12 časova, imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru! Ulaznica po specijalnim, poklon cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak, petak i subotu, te 2.490 dinara za nedelju veoma su ograničene i biće dostupne u petak od 12 časova na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu.

girls exit
Exit 2015, Photo by: Benny Take a Moment

Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u ovoj poklon akciji EXIT festivala, fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja, prateća osveženja i odabrana muzika za pravu EXIT zabavu! Veoma ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova putem svih blagajni iz prodajne mreže Gigstix, te putem sajta Exitfest.org. Nakon isteka veoma ograničene količine jednodnevnih ulaznica, njihova naredna cena biće viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 7. do 10. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće dosta veća.

U toku je i omiljena akcija EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara.