Poznati škotski sastav Silicone Soul u Barutani 4. juna

585
Silicone Soul Barutana Kalemegdan Beograd

Nastup koji je prerastao u tradiciju i koji mnogi Beograđani željno iščekuju, desiće se u subotu 4. juna u Barutani! Te večeri u Beograd siže poznati škotski sastav Silicone Soul, koji će na najlepšoj letnjoj pozornici u Beogradu nastupiti uz domaću podršku u sastavu DBDZ & Fakir.

Neke od najboljih beogradskih žurki na otvorenom desile su u Barutani uz Silicone Soul i zato se Graeme Reedie i Craig Morrison i ove godine vraćaju u našu prestonicu. U subotu 4. juna nastupiće u Barutani uz Fakira i DBDZ, a ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa po ceni od 600 dinara za regularnu, tj. 1.000 dinara za VIP kartu. Podsećamo – Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

silicone soul u barutani

U Barutani se “zakuvava” uzbudljiva letnja sezona, a ljubitelje dobrog provoda posebno će obradovati vest da 18. juna na Kalemegdan stiže i drum’n’bass majstor Roni Sajz! Poznatom producentu i DJ-u ovo će biti prva poseta Beogradu nakon odlične žurke u Magacinu Depo u novembru 2014. godine, Ulaznice za Ronijev nastup u Barutani su puštene u prodaju kroz Eventim i Gigstix mrežu, a cena iznosi 700 dinara za regularnu odnosno 1.000 dinara za VIP ulaznicu.

Prethodni tekstKraj sezone u Tunnelu
Sledeći tekstŽurka svake noći na splavu Povetarac!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!