JULIAN JEWEIL i BAREM 1. jula na Sajmu!

1349
Julian Jeweil

Ljubitelji dobrog techna mogu da odahnu jer su glasine istinite – Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurki, na kom će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJs. Prvih 100 najbržih moći će da svoje karte za najbolji techno event ovog leta nabave po ceni od samo 590 dinara.

Julian Jeweil i Barem

Julian Jeweil je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka “Soho” stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje. Julianove trake “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax” su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su “Techno Corner”, “Hey You” ili “Kanji”. Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.

Julian Jeweil i Barem

Barem je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac baziran u Švajcarskoj donosi nam groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih DJ-eva u okviru Minus kolektiva. Julian je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarp-a, Tomorrowland-a i Creamfields-a, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. juna.

Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Cena karata za ovu žurku biće 790 dinara, dok će 100 najbržih imati prilike da karte dobije po promo ceni od samo 590 dinara! Požurite i kupite svoje ulaznice u svim objektima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Prethodni tekstNakon New Yorka, Ibize, Berlina i Amsterdama, HYTE dolazi u Hrvatsku
Sledeći tekstImamo li i mi dress code za rejv?
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!