Nije vam dosta Topljenja? Nastavite do nedelje u klubu KPTM

kptm

Ako vas celonoćno đuskanje nakon drugog dana festivala „Topljenje” nije dovoljno umorilo, pozivamo vas da nastavite partijanje koje će se sa Kalemegdana preseliti na Dorćol, na oficijalni after party koji će biti organizovan u klubu KPTM u nedelju, 12. juna od pet sati ujutru.

Organizatori pored dobrog vajba po kome je klub KPTM prepoznatljiv, najavljuju sjajan parti na kome će nastupati TKNO i Mark Dee Jack koji će posetioce provozati podužim setom od ranojutarnjih časova. Ukoliko odlučite da nam se pridružite, budite sigurni da ćete plesati bar još nekoliko sati uz uigranu ekipu koja i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje vam se neće ni ići kući.

kptm

TKNO jedan je od najaktivnijih tehno di-džejeva i producenata sa ovih prostora. Osnivač je poznate etikete Tauten, a njegove trake vrteli su velikani kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i drugi.

Mark Dee Jack svoju muzičku karijeru započeo je vrlo mlad kada je nastupao po klubovima na Tajlandu i Singapuru. Nakon povratka u Srbiju pokreće organizaciju „Tech This Out” preko koje je sarađivao sa brojnim domaćim I stranim izvođačima I producentima kao što su Jewel Kid, Alex X, S-Case. Domaća klupska publika imala je prilike da ga sluša u brojnim gradskim klubovima kao što su Monsun, Bašta Sava Centra, KPTM, Svemirska Kafana, Compressor, Three Dots, Klub Devet, Hangar, Šecer, Club Moved. Od 2015. god je host „Tech This Out Radio Show“ emisije koja se emituje svakog utorka na kanadskoj „Club Tronic“ radio stanici, a pored ovih podcast-a, radi na prvim techno izdanjima koja se mogu očekivati do kraja godine.

Prethodni tekstLovefest priprema veliko rođendansko iznenađenje
Sledeći tekstPočinje žestoko Topljenje
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!