Postoji samo jedan razlog zbog kog biste morali da budete u KPTM-u ovog nedeljnog jutra

Party @4

1460
KPTM Party at Four Mancha Mark Panic Belgrade Afterhours

Klub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom žurki “Party at Four“, a ove nedelje od četiri sata ujutru očekuje vas afteraški duo poznat po brutalno dobrim nastupima – Mancha i Mark Panic.

Ovaj neprikosnoveni dvojac uveliko je poznat beogradskim klaberima kojima celonoćno đuskanje nije dovoljno, pa sjajno veče žele da produže za još par sati.

Mancha i Mark Panic, koji stoje iza organizacije “Belgrade Afterhours” zasigurno su pronašli tačnu formulu kada je u pitanju savršen party, što dokazuje i činjenica da su njihove žurke jedne od najposećenijih u gradu. Naravno uvek uz mnogo dobre energije i sjajne trake.

Klub KPTM nastavlja sa akcijskom cenom pića, te ćete svoje omiljene eliksire moći da kupite za samo 199 rsd tokom juna.

KPTM Party at Four Belgrade Afterhours Mancha Mark Panic

Vidimo se u KPTM-u, klubu iz koga vam se nikada ne ide kući.

Mancha (Mad Mole/Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na Line Up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techno-a, tech house-a do deep house-a.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.