Najbolje festivalsko letovanje!

Kamp EXIT festival Sea Dance

I ovog leta jedna od najvećih atrakcija EXIT i Sea Dance festivala je – peščana plaža! I ovogodišnja lokacija za živopisni EXIT Village je najstarija, najveća i po mnogima najlepša peščana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand! Ubedljivo omiljena lokacija za kampere u istoriji Exita, privlači čak i same Novosađane da za vreme festivala dođu sa šatorima, ne bi li iskusili jedinstveno festivalsko kampovanje. Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva na desetine hiljada mladih ljudi iz celog sveta i brojnih svetskih medija, koji su dugo nakon posete Novom Sadu, svedočili o lepotama dunavske Kopakabane. Ultimativna letnja avantura nastaviće se u Sea Dance kampu, smeštenom na Jazu, čuvenoj jadranskoj plaži koju je prošle godine vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet proglasio za Najbolju evropsku plažu! Sea Dance kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svetu. Boravak u kampovima EXIT Avanture za goste iz celog sveta biće nezaboravno iskustvo, koje će dodatno proneti glas širom planete o lepotama Novog Sada i Budve, te njihovim plažama Štrand i Jaz. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje pod vedrim nebom i celodnevno kupanje očekuju posetioce EXIT i Sea Dance kampova, čime koncept festivalskog letovanja velike EXIT Avanture, postaje još primamljiviji za turiste i medije iz celog sveta!

EXIT Village biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 5. do 12. jula, a cena sedmodnevnog boravka po osobi iznosi 3.000 din, dok će na licu mesta cena biti 4.500 dinara. Sea Dance kamp otvoren je od 12. do 18. jula, dok je cena sedmodnevne propusnice po osobi u pretprodaji 26,5 evra i 49 evra za Premium kamp, odnosno 40 evra na recepciji kampa za regularnu ulaznicu i 75 evra za Premium kamp. Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove trenutno može da se obavi putem sajta Exittrip.org. EXIT Trip u ponudi ima i prevoz od Exita do Sea Dance festivala, u jednom pravcu 29.99 evra, dok povratna košta 39.99 evra. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni drugi paketi koji sadrže smeštaj u kampu, prevoz, kao i druge smeštajne opcije, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 5. do 18. jula, na dve peščane plaže, počinju već od 99 evra!

Kamp Sea Dance EXIT festival

Pored garantovanog mesta u kampu, posetiocima EXIT i Sea Dance kampova, biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa.

Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni! Nezaboravno festivalsko leto u kampovima EXIT Avanture može da počne uz jedno od najjačih programskih izdanja ikad, a svoje nastupe dosad su potvrdili Ellie Goulding, The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa, The Vaccines, Bastille, George Clinton, Tinariwen, Stormzy, Ms. Dynamite, Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Solomun, Robin Schulz, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Sigma DJ set, Cock Sparrer, Paradise Lost, At the Gates, Anti-Flag, Dub Pistols, Sister Bliss DJ set, Zomboy, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, Jeff Mills, Black Coffee, Stereo MCs i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Prethodni tekstSve što treba da znate o duu Phill & Dansmore!
Sledeći tekstUskoro 14. Summer3p festival