Industrialyzer na jezeru Bistarac 5. jula

1243

Za sve ljubitelje elektronske muzike, 05. jula biće održan Open Air party koji će okupiti veliki broj izvođača.

Party će biti održan na jezeru Bistarac koje je jedno od retkih u Bosni i Hercegovini sa prirodnim prečišćavanjem što garantuje uvek čistu vodu, a udaljeno je svega devet kilometra od Tuzle.

Nastupaju: DJ Jock, jedan od najvećih talenata regiona, producent svetske klase i miljenik Carl Cox-a; Shi Pe, vlasnik Future Scope-a, jedne od najboljih hrvatskih organizacija; Tech House majstori iz Srbije Ivan Radojević i Luka Vuković, te mnogobrojni DJ-evi iz BiH i regiona.

Glavna atrakcija te večeri će biti portugalska techno ikona Industrialyzer pod pravim imenom Ricardo Rodrigues, koji je svoj uspeh gradio preko rodnog Lisabona, Holandije i do Barselone.

Važno je napomenuti da Industrialyzer dolazi sa Awakenings festivala direktno na jezero Bistarac, gdje će imati svoj prvi nastup u Bosni i Hercegovini.

Industrialyzer Mipii Rec DJ Jock Shi Pe Ivan Radojevic Luka Vukovic Bistarac

Ovaj party organizuje Mipii Rec koji predstavlja organizaciju stvorenu od iskrenih ljubitelja elektronske muzike sa ciljem da organizuju Techno žurke i promovišu tu subkulturu. Kroz samo jednu godinu postojanja uspeli su vratiti Techno muziku u Tuzlu i doprineti razvoju elektronske muzike u Bosni i Hercegovini. Ova ekipa je ostvarila najbitniji cilj, a to je da se povežu svi ljubitelji ove kulture, te je omogućila da se druže na društvenim dešavanjima.

Programom je organizovan i afterparty, kao i chill zone, fun zone, kupanje i konzumiranje cijeđenog voća, uz šta ćete moći uživati u lepoti ovog kraja.

Ne propustite fantastičnih petnaest sati elektronske muzike, te osigurajte svoje mjesto tamo.

Facebook Event