SOLOMUN U SARAJEVU NA THE DINARIC ALPS ENCOUNTER

Solomun ponovo u BiH za jednu deceniju DIYNAMICA i dvije decenije SARAJEVSKOG rave movementa

1397

Solomun, DJ i umetnik koji je u stanju da očara ljude iz svih životnih sfera, stiže u Sarajevo 29. jula, kada će nastupiti u Kamenom amfiteatru (Bjelašnica) u okviru novog Klabika experience: THE DINARIC ALPS ENCOUNTER.

Nakon nešto manje od godinu dana, vraća se čovek koji je u kratkom vremenskom roku mnogima postao deo svakodnevnice i usmerio pažnju na elektronsku muziku protkanu njemu svojstvenom emocijom i strašću. Iskustva sa prvog Solomunovog gostovanja u Sarajevu ne blede. Pet stotina ljudi koji su imali sreću da budu u sarajevskom atriumu će nositi večitu uspomenu na tu noć.

“Klabika experience za 2016. godinu je nastalo u skladu sa mogućnostima i prednostima grada u kojem živimo. Za ovu godinu Kameni amfiteatar je odabran da bude epicentar nove verzije Solomunove zabave. U sklopu realizacije projekta ‘THE DINARIC ALPS ENCOUNTER’ nameravamo da redefinišemo iskustvo 24H event-a. Javorov Do je sam po sebi čarobno mesto i predstavlja jedinstvenu lokaciju za ovakav event na području Bosne i Hercegovine. Istinski verujemo da će svi posetioci doći do svojih karata iako je broj ograničen u svrhu  pružanja kvalitetnog i nezaboravnog iskustva, što je jedan od prvih Klabika postulata” -poručuju iz Klabike.

Broj posetilaca je ograničen, a karte za ovaj event mogu se kupiti po ceni od 20e preko sajta kupikartu.ba. Karte možete osvojiti i na promo žurkama. Jedna takva održava se ove subote, 23. jula na splavu Hot Mess u Beogradu.

Facebook event