Izraelski Progressive House mag Guy Mantzur dolazi na Adu Bojanu!

Guy Mantzur Gecko Positive House Click2Dream Rayo Raven TK AudioStorm Ada Bojana

Click2Dream organizacija vam u saradnji sa Gecko Positive House predstavlja događaj leta!

Po prvi put u Crnoj Gori, izraelski progressive house mag Guy Mantzur predstaviće se publici na najlepšoj lokaciji na crnogorskom primorju, Adi Bojani i uz svoje magične note potrudiće se da vas povede na putovanje koje ćete sigurno pamtiti! Vlasnik PlattenBank etikete koji je izdavao još i za Lost & Found, Sudbeat i Kompakt Records, a nastupao je rame uz rame sa imenima iz samog vrha kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, John Digweed, Sahar Z, Agents of Time, Henry Saiz, Guy Gerber, Cid Inc, John Acquaviva, Joris Voorn, Mark Marzenitt i rezident je najpopularnijeg kluba u Tel Avivu – The Cat & The Dog! Domaću podršku će dati već svima dobro poznati Rayo, Raven TK i za kraj kao šlag na tortu za najlepše svitanje potrudiće se AudioStorm!

Guy Mantzur Click2Dream Gecko Positive House Rayo Raven TK AudioStorm Ada Bojana

Rayo – Radomir Raičević a.k.a. Rayo, počeo je karijeru još davne 1995. godine pod uticajem Pink Floyd-a, Underworld-a, Chemical Brothers-a, Massive Attack-a, Jean Micheal Jarre-a i mnogih drugih. Inspirisan od strane više muzičkih žanrova kao što su acid jazz, afro funk, trip hop i elektronska muzika nastupao je sa imenima kao što su Petar Dundov, Terry Lee Brown JR., Siopis, Toni Rios, NU, Funk D’ Void, Yvan Genkis,… Vlasnik Gecko Positive House-a ima reputaciju organizovanja žurki na bajkovitim mestima, a ova oaza svakako je jedno od njih!

Raven TK – Gavrilo Jovović a.k.a. Raven TK rođen je 1986. godine, a muzikom je počeo da se bavi 2007. Tri godine kasnije on i kolega oformili su Tehno Kliniku. Nastupao je sa DJ-evima poput Guy J-a, Alexander Kowalski-m, Chries Liebing-om, AGENT!-om, Cristian Varela-om, Spektre-om, Vladimir Aćićem, Max Graham-om, James Zabiela-om, Jimmy Van M-om, Umek-om, Božom Podunavacem, Petrom Dundovim i mnogi drugi. Već drugu godinu zaredom nastupa na Sea Dance festivalu, a između ostalog nastupao je i na Exit-u, Refresh-u, Lunar festivalu, Spring Break-u,…

AudioStorm – Ognjen Vuković a.k.a. AudioStorm jedan je od najiskusnijih crnogorskih DJ-eva i producenata koji je svoju sreću pronašao u deep i progressive house zvuku. Od ranog detinjstva pokazivao je interesovanje za muziku i obožavao bendove kao što su Pink Floyd, Joy Division, Depeche Mode, itd, a početkom devedesetih se okrenuo promovisanju elektronske muzike i underground žurki u Crnoj Gori. AudioStorm sada izdaje za nekoliko etiketa i ima podršku od svetskih DJ-eva i producenata koji su mu bili inspiracija da nastavi da se bavi ovom muzikom.

Cena karte do ponoći iznosiće 7 evra, dok će nakon toga cena ulaznice biti 10 evra!

Prethodni tekstIzraelski trance mag INDRA ponovo u Maximusu
Sledeći tekst10.000 fanova Grotto načina života!