Najluđi festival dnevnih žurki počinje u ponedeljak i biće opasno vrelo

KPTM festival Open Air 031 Republic Sweet Sixteen

Nakon sjajne posećenosti održanih dnevnih žurki, KPTM je u organizaciji sa Onlyclubbing-om pokrenuo još jedan festival matine žurki „Sweet16“ koji će se održati od 1. do 7. avgusta u bašti ovog popularnog dorćolskog kluba.

Za ludačko partijanje nije rezervisan samo vikend, a brojni posetioci na matine žurkama u KPTM-u veoma dobro znaju i da jedna sreda može da postane savršen petak.

Posetioce će obradovati vest da će ih već u ponedeljak koji će biti posebno „happy“ dočekati sjajni Marko Vuković i PhonoRatz. Puno neočekivanih uplifting momenata prava su satisfakcija za svakog ljubitelja muzike. Ovi momci znaju da potrefe vajb tako da vam se neće silaziti sa dancefloor-a. Ukoliko spadate u ljubitelje energičnih ritmova i znate koliko se dobro provodi uz „Happy People“ ovaj ponedeljak ne smete propustiti.

Već u utorak od 16 časova očekuje vas fantastični duo koji zapali KPTM svaki put, Mancha i Mark Panic. Ovi magovi za dobar provod definitivno znaju kako se partija i sa njima je provod zagarantovan, bez obzira na doba dana ili noći.

Sreda je rezervisana za Depru, Mene-a i Milovana Stojanovića (DBDZ), što znači da se očekuje opasna seksi vožnja koja će varirati od deep tech zvuka do minimala.

Sweet16 KPTM festival dnevnih zurki

Četvrtak metamorfira u drum & bass ludilo, jer će za miks pultom glavnu „reč“ voditi brutalna Drumming ekipa! Codex, Delikt i Pandorum odvešće vas u drum dimenzije u kojima do sada još niste bili!

Jedan od najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva Vatra, održaće lekciju iz hiphop-a u petak u dvorištu KPTM-a. Žurke koje Vatra pravi danas se ubrajaju u najbolje gradske provode, a partijanja koja oni prave svakako treba doživeti.

Subota će biti posebno legendarna jer MKDSL priprema pravi spektakl i to uz sjajnu podršku Jackie Dagger-a i Jung B-a.

Nedelja je rezervisana za Teodoru van Context i Petera Portman-a, ovogodišnjeg pobednika burn Residency takmičenja koji će vajb Ibice doneti pravo u KPTM.

Žurke će se održavati svakog dana od 1. do 7. avgusta od 16 časova do ponoći, a ulaz se neće naplaćivati do 18 časova.

Više o ovom događaju pročitajte na Facebook Event-u.

Vidimo se u KPTM-u, klubu sa najboljim vajbom u gradu!

Prethodni tekstU petak počinje Fortress Music festival, najveći festival u istočnoj Srbiji!
Sledeći tekstElectronic Family postaje dvodnevni festival dogodine