Talamasca širi pozitivne vibracije u Maximusu

934

Jedan od lidera međunarodne scene, prvi put objavljen na izraelskoj etiketi “Krembo records”, Talamasca, nastupajući po celom svetu, i na najboljim svetskim festivalima: Samothraki, Boom, Eclipse, Chemical sound, Goa sound, Fuji, stigao je u Kotor kako bi večeras nastupio u Maximusu, i napravio pravi haos na podijumu za ples čuvene arene kotorske diskoteke. Veliki umetnik podsetiće posetioce Maximusa kako izgledaju najbolje trance žurke.

TALAMASCA cover

Talamasca je solo projekat francuskog DJ–a, Cedric Dassulle–a, koji je početkom devedesetih na psy trance žurkama počeo da se bavi muzikom u Parizu. Kada je 1996. godine odlučio da napravi svoj projekat, sa velikim uspehom svoje muzike, Talamasca iznenada ima više live nastupa nego DJ setova i počinje da se smatra jednim od lidera međunarodne trance scene. Njegove etikete “3D Vision” i “Mind control” postale su najuticajnije u svom žanru muzike. Objavivši dupli album “Obsessive dream” i sarađujući sa XSI zacementirao je svoj položaj na vrhu top liste najtraženijih psy trance umetnika u svetu.

Domaća podršku za psy trance velikana pružiće: Aquapipe iz Srbije i Skunk Fu iz Crne Gore. S obzirom da se radi o umetnicima koji najviše eksperimentišu kada su u pitanju trance tonovi, ne čudi podatak da će nastupiti rame uz rame sa Talamascom u “crnogorskoj elektronskoj katedrali”. Uz prstohvat savršenog sound sistema, te odličnog, do sada neviđenog light showa, njegov nastup u Maximusu biće nezaboravna priča za sebe. Cena ulaznice: 8 eura.