Trance Wave vol.1 26.08. @klub Šećer

941
trance muzika

Koliko puta ste se zapitali da li ćete ikad dobiti mogućnost da čujete trance u vašem gradu? Zvuci uplifting, progressive i classic trance-a su baš ono sto volite da slušate? Zato dođite da podržimo domaće izvođače 26.avgusta u klubu Šećer, na prvoj trance žurci pod nazivom Trance Wave vol.1.

trance wave

Ideja zapravo jeste da se trance u Srbiji podigne na viši nivo jer publike ima a i mi svakako imamo talentovane DJeve i producente koji sa nestrpljenjem čekaju da stanu pred beogradsku publiku. Zamisao je da se ovom žurkom otvori jedno novo poglavlje a sve što nam treba je vaša pomoć, tačnije vaše prisustvo. Za “vatreno krštenje” smo napravili i više nego dobar line up sa DJevima koji su već opšte poznati našoj publici :

Erik Iker, Ikerya Project – dečko kojeg nema potrebe nešto preterano predstavljati beogradskoj publici s obzirom da važi za jednog od naših najvećih Trance producenata i DJ-eva. Godinama unazad svoju muziku izdaje za najbolje trance etikete i dobija veliku podršku od ogromnih imena kao što su PVD, Above & Beyond, Aly & Fila, Sean Tyas i drugi. Iza sebe ima dva nastupa na Serbia Wonderland-u, Eksplozija leda nakon Max Graham-a i Open Air gde se susreo sa legendarnim Paul van Dyk, kao i MarLo i Orjan Nilsen, na Belgrade banging-u, na humanitarnom festivalu Dance 4 Manya, a bio je i na Orange party-u koja je bila održana pre par meseci na Kalemegdanu a gde je puštao sa zvezdom Marco V.
https://soundcloud.com/erik-iker

DJ Cyber – momak koji doprinosi domaćoj sceni iz dana u dan sve više i više. Vrlo često radi b2b sa Ikerom pa je takođe nastupao dva puta na Serbia Wonderland-u, u Madness factory-u, kao i na humanitarnom festivalu Dance 4 Manya. Takođe je bio i na Orange party-u.
https://www.mixcloud.com/vladimirstojanoviccyber/

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.Među prvima je u Srbiji prezentovao uplifting i tech trance zvuk 2002,2003 godine.

Cena karte 250 dinara

FB event

#DanceToTrance