Srećni klabing pod vedrim nebom

Happy People u Barutani 10. septembra

Barutana Belgrade Techno Festival Happy People

Dokaz da u drugoj nedelji septembra itekako ima zabave na otvorenom stiže u vidu žurke koju Happy People sprema u Barutani za narednu subotu, 10. septembar. Odlična muzika i ambijent kao stvoren za letnju žurku produžiće osećaj najlepšeg godišnjeg doba.

U subotu, 10. septembra očekujte pravi beogradski kalbing u Barutani. Za to će se postarati Goya, Marko Vuković, Lale i Petar Cvetković, čiij muzički izbor će doneti “ozbiljnu” zabavu. Ulaz je slobodan do pola 1, a party počinje u 22 časa.

Happy People Goya Marko Vukovic Lale Petar Cvetkovic Barutana

Pre toga, ove subote 3. septembra, ekipa iz kolektiva Kišobran stiže u pravo vreme da još jednom sumira utiske pod otvorenim nebom Barutane. Gde je Kišobran, tu su gitare, synth, bas, a ponekad i konfete. Njihove liste prepune su svežih hitova i zlatnih klasika, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi, a ako volite Arcade Fire, Daft Punk, Radiohead ili Crystal Castles – znajte da su njihove pesme obavezno štivo „Kišobran“ set-liste. Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti u klubu “Zaokret” po ceni od 200 dinara, dok će na ulazu u Barutanu na veče žurke karte koštati 300 dinara.

Belgrade Techno Festival Barutana

A Barutana sa ponosom najavljuje Belgrade Techno Festival, za 16. i 17. septembar – događaj kakav Beograđani zaslužuju. Tokom dve večeri u Barutani nastupiće sijaset domaćih tehno DJ-eva i pokazati da naša prestonica itekako može da se pohvali svojom scenom. Više informacija pronađite na Barutana Facebook stranici.

Prethodni tekstŠta se desi kada se spoje dizajneri, producenti, DJ-evi, MC i fotograf?
Sledeći tekstSven Väth uz žurku sezone u Beogradu nastavlja novembarsku tradiciju!