Robert Nickson i Dimension vam predstavljaju Wormhole

dimension

Ajmo malo da predstavljamo i nove nade na trance sceni. Svi pričaju o velikanima koji su nam poznati već x godina unazad ali se malo priča o sjajnim momcima koji iz dana u dan sve više i više doprinose trance sceni u svetu.
Ovaj put ćemo vam pokazati šta se desi kad se udruže španska i engleska trance snaga. Dobija se totalna perfekcija,lagane note i bezbrižna vožnja kroz taj neki drugi svet, koji ostali zovu trance muzikom.
Dimension koji nam dolazi iz Španije i Robert Nickson rođen Englez, odlučili su da izbace prvu zajedničku stvar. Traka na kojoj su radili u poslednjih par meseci pokazala je zašto su ova dvojica momaka među najtalentovanijim momcima upliftinga. Njihova nova traka pod nazivom Wormhole će vas oboriti s nogu. Traka je izdata za label Flashover Recordings i predstavlja kombinaciju melodičnih vibracija i moćima upliftinga. Iako je leto na izmaku, ova traka je nešto što će vas grejati i tokom kišnih dana.
Mnogi DJevi su već podržali ovu traku u svojim, kako radio emisijama tako i gigovima širom sveta, a to su: Aly & Fila, Markus Schulz, Ferry Corsten, Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Photographer, Manuel Le Saux, Dan Dobson, Dan Thompson, Lange, Kenneth Thomas, Jorn Van Deynhoven, MIKE Push, Alexander Popov, Andy Moor, Solis & Sean Truby, Andre Visior, Roger Shah, Mark Sherry, Johan Gielen, Flash Brothers, Bobina, Maarten de Jong, Matt Cerf, Pedro Del Mar, Johnny L, Space Brothers i mnogih drugih…
Poslušajte je i recite nam kako vam se čini 🙂

Prethodni tekstMiljenik publike DJ Omnia 8. oktobra na Serbia Wonderland-u
Sledeći tekstDennis Ferrer ne prestaje da iznenađuje produkcijom!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!