Adriatique “usijao” Hangar!

2451
Raveolution Adriatique recenzija review

Sinoćnji Raveolution dokazao je Beograd polako ali sigurno postaje prava svetska party destinacija – elektronski dvojac Adriatique je pred prepunim Hangarom priredio pravi spektakl i pružio beogradskoj publici noć za pamćenje (VIDEO 1). Dok se napolju čekala karta više, unutra je atmosfera dovedena do samog usijanja, a sve to zahvaljujući melodičnom deep house i tech house zvuku koji je tipičan za Diynamic etiketu iz koje dolaze zvezde večeri.

Adriatique review Raveolution recenzija

Domaća podrška koju su pružili Danijel Čehranov, Bokee (VIDEO 2) i Zwein nije bila ništa manje impresivna, te je žurka nastavljena do ranih jutarnjih sati, a potom premeštena u klubove Mladost, Ludost i Gadost na zvanični Raveolution afterparty.

Adriatique Raveolution review recenzija

Adrian i Adrian, koji čine jedinstveni dvojac Adriatique, priredili su fantastičan set u svom stilu – pomešali su zavodljive i mistične deep house melodije sa nešto prodornijim i energičnim tech house trakama i stvorili jedinstvenu atmosferu na koju beogradska publika nije ostala imuna. Prepun Hangar u Luci Beograd svedoči tome da je i nešto “mekši” zvuk izuzetno popularan među domaćim rejverima, ali i da mnogi nisu ostali imuni ni na odličnu audio-vizuelnu produkciju koja je tipična za sve Raveolution žurke.

Raveolution Adriatique review recenzija

Ljubitelje nešto “tvrđih” melodija čeka novi Raveolution, koji će doneti odličan techno vibe u prestonicu i to za manje od mesec dana – u Beograd 4. novembra u Hangar stižu Traumer i Nastia, uz domaću podršku John Belk-a i Peter Portman-a. Karte za ovaj događaj su puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 1500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, a mogu se naručiti i putem sajta www.ddtickets.rs.

Pratite vesti, fotografije i video snimke sa Raveolution žurki na našoj Facebook stranici.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružio i Adriatique. Na listu izvođača upisaće se i Traumer i Nastia, koji nas očekuju u Beogradu već 4. novembra.