Dejan Milićević @ Metropolitan (Šabac)

Central dance event u magacinu depo

Dejan Milićević, internacionalno priznati artist, prepoznatljiv je po moćnom house i techno zvuku, koji kreira zaraznu vožnju i beskompromisno tera na ples. Njegovi energični DJ setovi, već skoro dve decenije pomeraju mase širom Evrope, počevši od Exita, preko festivala Monegros, Awakenings-a, Tomorrowland-a, Amsterdam Dance Event-a, Sónar Festivala, do najprestižnijih klubova kao što su Tresor, Raw 14, Fabrik Madrid, The Egg London i The Tube. Kao jedan od najcenjenijih srpskih DJ-eva, Dejan je svirao i set za legedarni Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade.

Dejan Milicevic Andree Metropolitan Sabac

Sa njim, 15. oktobra dolazi i mladi artist Andreja Obradović aka Andree koji se polako ali sigurno probija na našoj sceni. Njegovo ime kao i muziku možete čuti sve češće širom Srbije. Dosadašnji rezultati, pohvale i rezidentura u Clubu Tvrđava iz Novog Pazara objašnjava da je jako talentovan i uporan sa svega 22 godine. Kaže da mu je velika čast što će se naći rame uz rame sa Dekijem na ovom party-ju, a potrudiće se da i da mu uradi warm up kako valja.

Za otvaranje i zatvaranje večeri biće zaduženi domaćini SoulMark i Subgenetic. Očekuje se sjajan provod u klubu Metropolitan!

Facebook Event

Prethodni tekstLovefest nominovan za najbolji festival u Evropi
Sledeći tekstDimitri Vegas & Like Mike spremaju elektronski spektakl u Beču