Jeziva scenografija najvećeg maskenbala u Srbiji!

Go2 Halloween maskenbal scenografija Drugstore Fabrika

Ove godine na devetom Go2 Halloween maskenbalu, pobednička ekipa nagradnog konkursa za osmišljanje scenografije sačinjena od četiri studentkinje studentkinje arhitektonskog fakulteta– Ana Raičević, Marija Kresović, Milica Borović, Mirjana Jović kao i talentovani slikar Milan Nenežić; shodno tematici, a to je Božanstvena komedija, pretvoriće klubove Drugstore i Fabrika u pakao, čistilište i raj.

Kako smrtnici moraju proći kroz pakao i čistilište do raja, scenografija je projektovana sa ciljem da ih svetlosnim i video instalacijama vodi kroz atmosferu pakla, put čistilišta do raja odakle opet bivaju proterani i započinju ponovo svoj krug. Ovaj kružni put čine scene čiji deo postaju grešnici , odnosno posetioci maskenbala, vođeni radoznalošću, željom ili strahom, prepuštajući se preplitanju boja svetlosti i tame pakla odnosno raja.

Go2 Halloween maskenbal Drugstore Fabrika scenografija

Klub Drugstore biće pretvoren u pakao u kome i iz kojeg će publika nestajati i imati priliku da iskusi atmosferu kruga kom pripadaju. Pored vizuelnih efekata, kao vrsta prečice biće postavljene stepenice kao stepenice iz pakla „Stairway from Hell“, a silazak niz njih, odnosno nestanak u čistilište je zapravo izmeštanje iz jedne u drugu svetlosnu, toplotnu i visinsku zonu, zonu Tajnog dvorišta (Secret Garden) i prelazak u rajski vrt u Fabrici. Ne budite tako sigurni da ulazite u raj odmah, možda treba da pođete putem pakla, preko čistilišta da biste stigli u raj.

Go2 Halloween maskenbal scenografija Fabrika Drugstore

Takođe, televizijski kanal FOX, imaće nekoliko svojih The Walking Dead igara, nećemo mnogo otkrivati ali obratite pažnju na ljude, možda je neko zaražen zombi virusom!

No, ovo su samo neki mali nagoveštaji sadržaja maskenbala, celokupnu scenografiju imaćete prilike da vidite u subotu 29.10. kada je zakazan ovaj, najveći maskenbal u Srbiji, Go2 Halloween maskenbal na tri stejdža – Pakao, Raj i Limb na kojima će nastupiti čak 17 DJ-eva Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Anjel, Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJ Lea), Danijel Čehranov, Dee, Dušan Topalović, Hired Guns, Kristijan Molnar, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN.

Podsećamo da je još jedan dan ostao da osmislite vaše maske, a ukoliko ste okupirani svakodnevnim obavezama i nemate mnogo vremena za kreiranje iste, Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je tu da vam pomogne! Po simboličnim i veoma pristupačnim cenama, šminkaće vas na licu mesta od ranih jutarnjih časova, a termin možete zakazati pozivom, sms-om ili preko Viber-a na broj 060 723 78 54.

Karte će na ulazu biti skuplje,a još uvek ih možete kupiti po ceni od 1000 RSD na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u i Zla Šteku.

Ako do sada nisi zapitaj se #ukomsikrugu

Prethodni tekstŽiva legenda Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu
Sledeći tekstInfinity pres. Glow Party