Classic Trance Night Vol.6 @Kinky Bar 26.novembar

535
Classic Trance 6

26. novembra očekuje vas još jedna u nizu Classic Trance Night žurka, kao nastavak mesečnog serijala. I ove subote mesto održavanja bice u Kinky Bar-u, koji je ujedno i postao nova oaza za sve trensere, pogotovu ljubitelje onog pravog, staraijeg trance-a. Očekuje vas kvalitetan zvuk iz različitih perioda old school Trance muzike. Ponesite dobro raspoloženje i spremite se da čujete zvuk koji retko imamo prilike da slušamo.

Classic Trance 6

Tamo će vas i ovog, šestog puta po redu, čekati domaći DJevi koje nema potrebe nešto previše predstavljati. A to su:

Filip Nikolaević
je mastermind iza serijala Retro Trance žurki koje već deceniju okupljaju publiku koja voli stari trance zvuk.. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog underground-a.
http://soundcloud.com/filipnikolaevic
http://www.mixcloud.com/filipnikolaevic/

Hypnotic
je još jedan od “titana” čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje “zašto ovaj čovek ne vrti češće?”. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.
https://www.mixcloud.com/_hypnotic_
https://soundcloud.com/2trancentral
https://www.youtube.com/user/2trancentral

Tarbuk
, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Ulaz 200dinara
FB event