Jeff Mills: Ovo je događaj koji spaja generacije

956
Lovefest Experience Jeff Mills Marko Milosavljevic Dejan Milicevic Kristijan Molnar BelExpo centar

Lovefest Experience, dugo očekivani koncert svetske techno legende Jeff Mills-a i Simfonijskog orkestra RTS-a počinje sutra u 21h u BelExpo centru u Beogradu. Mills je već stigao u prestonicu i na današnjoj konferenciji za medije istakao da jedva čeka sutrašnji događaj, za koji kaže da ne spaja samo različite muzičke žanrove, već i različite generacije.

Predstavnike Lovefesta već dobro poznajem, a juče sam imao priliku da upoznam i prvi put sviram sa Simfonijskim orkestrom RTS-a i dirigentom Bojanom Suđićem. Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen sam da se sutra po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici”, rekao je Mills.

Jeff Mills Lovefest Experience Marko Milosavljevic Dejan Milicevic Kristijan Molnar BelExpo centar

U BelExpo centru sutra uveče biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The Bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Jeff Mills zaljubljen u srpsku hranu
Legendarni DJ se u Beograd vratio posle čak dve decenije i čim je sleteo želeo je da ponovo uživa u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. Tako su se juče na njegovom meniju našli ćevapčići i kajmak, a do koncerta će imati priliku i da prošeta prestonicom i ponovo uživa u glavnom gradu.

Ovako će izgledati satnica prvog Lovefest Experience-a
Pre zvaničnog početka koncerta, srpski DJ Marko Milosavljević imaće poseban set u kome će puštati eksperimentalnu muziku, kao uvod u posebnu muzičku priča Jeff Mills-a i Simofnijskog orkestra RTS-a. Zvaničan početak koncerta zakazan je za 21:30h, a nekoliko minuta pre toga sve posetioce očekuje posebno iznenađenje. Posle ponoći, u BelExpu će nastupiti i pionir regionalne techno scene Dejan Milićević, kao i mladi DJ Kristijan Molnar. Za sve posetioce kapije će biti otvorene od 20h.

Jeff Mills Lovefest Experience Marko Milosavljevic Dejan Milicevic Kristijan Molnar BelExpo centar satnica

Poslednjih 100 karata još danas u prodaji
Da je imao priliku da ostane duže, Jeff Mills bi verovatno uspeo da rasproda još tri koncertne hale. Zbog velikog interesovanja organizatori su danas u prodaju pustili kontigent od poslednjih 100 ulaznica, koje možete kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.