Eric Prydz ispunio poslednju želju teško obolelog fana

666
Eric Prydz humanitarna zurka

Zna se da Eric Prydz ima armiju fanova širom sveta koji ga jednostavno mnogo vole i srećom po njih ljubav je obostrana. Progressive House producent iz Švedske uvek nađe način da se na neki način oduži svojim fanovim za svoju lojalnost i ljubav. Ali mislimo da će zbog poslednjeg gesta biti još više voljen i poštovan i to ne samo među fanovima već i među kolegama! Eric je odlučio da jednog svog fana, koji boluje od raka, dovede u Los Anđeles i organizuje privatnu žurku za njega.

Na mreži Reddit korisnik YardleyYeti, koji je inače veliki Prydz-ov fan, podelio je srceparajuću priču kako je smrtno bolestan – boluje od raka koji je veoma napredovao i stigao do 4. stadijuma i kako želi da prisustvuje Eric-ovom nastupu još jednom u životu.

Znam da je do njega veoma teško doći, ali on je moj omiljeni producent. Kupio sam karte za Epic 5.0, ali nisam siguran da ću izdržati do tada, a voleo bih da ga vidim bar još jednom.” – napisao je YardleyYeti

Prydz-ovi fanovi na ovoj mreži odmah su krenuli u potragu za kontaktima njegovog menadžmenta, kako bi ih obavestili o čemu se radi. Samo dan kasnije Prydz-ov tim se javio i ponudili su da organizuju ekskluzivni party za obolelog fana. Detalji o događaju će biti uskoro objavljeni.

A onda se i YardleyYeti ponovo oglasio na Reddit-u: “Ne znam šta bih vam napisao, desilo se nešto neverovatno. Kontaktirao me je Eric-ov tim preko maila i tražili su moj broj telefona i kasnije u toku dana su me pozvali. Kao što svi znate Eric ne voli da leti avionima pa je malo teže dovesti ga na Istočnu obalu iz Los Anđelesa. Tako da su mi ponudili da prisustvujem na njegovom nastupu 1. januara! Ja ne verujem!

Onda me je pozvao neko iz njegovog tima opet nakon 30 minuta i rekaoPričao sam sa Eric-om i ostatkom tima i odlučili smo da napravimo žurku u tvoju čast u Los Anđelesu. Sav prihod od karata će biti uplaćen u dobrotvornu organizaciju po tvom izboru.‘. Oni će mi obezbediti prevoz i smeštaj u hotelu, a izgleda da ćemo imati u Los Anđelesu još jednu žurku pre Božića o kojoj ćete uskoro sve saznati. HVALA VAM PUNO SVIMA, NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO SAM LJUBAVI OSETIO DANAS. STVARNO SU CAREVI.