CDE: 4 žurke, 2 lokacije, 9 stranih & 13 domaćih DJ-eva!

1125
Central Dance Event CDE 2017 Line Up karte

Predstavljamo vam ovogodišnji Central Dance Event (CDE), novogodišnju platofmu koja će po treći put zaokružiti utisak celokupne sezone koja je za nama. Uživali smo i đuskali do ranih jutarnjih časova uz mnoga velika imena kao što su Hernan Cataneo, John Digweed i Guy J, Matador, Dubfire, Paco Osuna, Umek, Nicole Moudaber, Deborah De Luca, Silicone Soul.

Kao zaključak više nego uspešne i slobodno možemo reći fenomenalne 2016. godine CDE pravi ni manje ni više nego četri vrhunska događaja mizičke raznolikosti na dve lokacije sa devet stranih imena od kojih tri nikada niste imali prillike da čujete u Beogradu a dva čak nikada nisu posetila Srbiju! Naravno tu je i ni malo zapostavljen domaći Line Up sačinjen od naših dugogodišnjih saradnika DJ-eva bez čije podrške ne bi uspeli da izgradimo scenu i podigli na viši nivo koji naši klaberi zaslužuju.

Kako zaokružujemo staru tako najavljujemo i novu sezonu i ova imena su samo naznake onoga što vam spremamo u budućnosti

U 2017. godinu ulazimo snažno sa svežim idejama u oviru kojih ćemo vam predstaviti novu platformu, festival i naravno dovesti i neka od imena koja svi željno iščekujemo. Želimo da u saradnji sa vama, našim dragim klaberima, čije mišljenje veoma cenimo, izgradimo nove projekte i damo sve od sebe da vam uslišimo sve želje.

A sada ono najbitnije – LINE UP!

Hangar 30.12. (kupi regularnu ili VIP kartu)

The Martinez Brothers
Andrea Oliva
IDQ
Ilija Djokovic
DBDZ

Depo Magacin 31.12. (kupi regularnu ili VIP kartu)

Guy J
Guy Mantzur
Khen
Marko Milosavljević
Bokee
Peter Portman

Hangar 01.01. (kupi regularnu ili VIP kartu)

Magda
Pig&Dan
Heartthrob
Lea Dobričić
Alexandar Ivković b2b Mihajlo

Depo Magacin 02.01. (kupi regularnu ili VIP kartu)

David August
Boža Podunavac
Kristijan Molnar
Luka Vuković b2b Ivan Radojević (031 Republic)

Central Dance Event CDE 2017 karte Line Up

Karte su puštene u prodaju i dostupne su online i fizički preko Eventim i GIGS TIX prodajne mreže po promo cenama od 1.190 dinara za pojedinačnu kartu odnosno 1.690 dinara za pojedinačnu VIP kartu. Kompelet karata za sva četiri dana po ceni od 3.700 dinara dok će VIP četvorodnevni komplet po ceni od 5.490.

Postoji i mogućnost kupovine dvodnevnog kompleta karata za Depo Magacin (31.12 i 2.1) OVDE ili Hangar (30.12. i 1.1.) OVDE koji košta 1.990 dinara odnosno 2.990 za VIP.

Za sve vlasnike VIP četvorodnevnog kompleta ulaz na oficijalne aftere Central Dance Event će biti besplatan.

Kompleti četvorodnevni i dvodnevni, regularni i VIP za Central Dance Event dostupne su na ovom linku.

Za sve dodatne informacije posetite CDE Facebook stranicu ili pozovite +381 69 3682582.