Techno & Trance Classics Vol. 7 [24.12.]

Techno Trance Classics Eastbound Filip Nikolaevic Hypnotic Tarbuk Kinky Bar

Nastavlja se dalje sa Classic Trance žurkama u Kinky Bar-u. Ovo će biti poslednja u ovoj godini, kojom se ekipa zagreva za Novu godinu.

Očekuje vas kvalitetan zvuk iz različitih perioda old school trance i techno muzike. Klasici koji su obeležili period klupskog zvuka ovog grada tokom devedesetih. Ponesite dobro raspoloženje i spremite se da čujete zvuk koji retko imamo prilike da slušamo u ovom gradu.

Line Up:
Eastbound (Silk Rec / Round Triangle / Pulseone)
Filip Nikolaević (USB / Magnetik)
Hypnotic (Sense / 2trancentral)
Tarbuk (Easy2Groove / exLove Nation)

Techno Trance Classics Eastbound Filip Nikolaevic Tarbuk Hypnotic Kinky Bar

Eastbound su ujedno i najmlađi dvojac i predstavnici nešto novijeg trance zvuka, domaćini emisije Pulseone Sessions već 8 godina. Iako danas pretežno u progressive zvuku, muzičke korene vuku sa kraja devedesetih. Na njihovoj emisiji su gostovali između ostalih The Thrillseekers, Rank 1, Menno de Jong i mnogi drugi.

Filip Nikolaević je mastermind iza serijala Retro Trance žurki koje već deceniju okupljaju publiku koja voli stari trance zvuk. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog underground-a.

Hypnotic je još jedan od „titana“ čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje „zašto ovaj čovek ne vrti češće?“. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nation-a gde je zajedno radio sa Hypnotic-om, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Ulaz će se naplaćivati 200 dinara.

Prethodni tekstSoundCloud više neće brisati DJ mixeve
Sledeći tekstNicole Moudaber i Skin ponovo udružile snage
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!