Random Electroshock ove subote u Pančevu

842
Electroshock Organization Vladimir T Dymo Stab Pogon

Electroshock Organization iz Kragujevca, sa jednim od rezidenata, DJ Vladimir T, posetiće pančevački klub Štab Pogon ove subote. Vladimir T će nastupiti 21. januara, u okviru prve Random by Dymo žurke ove godine. Pored njega, na žurci će puštati i idejni tvorac serijala Dymo.

Random by Dymo je serijal žurki koje se od 2016. godine održavaju u klubu Štab Pogon. U sklopu Randoma DJ i idejni tvorac serijala Marko Dimitrijevski Dymo ugostio je neka od najzanimljivijih imena domaće scene. Iako muzički raznovrsne, Random večeri u Pogonu iznova obećavaju dobru zabavu, a izvođači se pažljivo biraju u skladu s tim.

Novo ime koje se posebno izdvojilo na kragujevačkoj DJ sceni Vladimir Timotijević ili Vladimir T, odlično će se uklopiti u koncept ovog serijala događaja.

Electroshock Organization Dymo Vladimir T Stab Pogon

Rođeni Kragujevčanin koji je završio srednju muzičku školu, od detinjstva pokazuje interesovanje za elektronsku muziku. Kako mu DJ karijera ide uzlaznom putanjom, Vladimir je od ove godine aktivan i u sferi produkcije, a ono što njegovu muziku karakteriše jeste eksperimentisanje žanrovima – od laganog, deep zvuka, sve do tvrdih i mračnih techno bitova, i za njega prepoznatljivih dinamičnih i melodičnih setova. Imao je više nastupa u lokalnom Umk Club-u, puštao je po klubovima u Kraljevu, Nišu, Šapcu i na festivalima RUHR i VIBE.

Ulaz na Random Electroshock se neće naplaćivati. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Facebook Event-u.

Electroshock Organization @Facebook
Štab Pogon @Facebook