Svež BREND na domaćoj klupskoj sceni – LAST95!

1410
Last95 Records Metea Faceless

Srbija je upravo obogaćena novim muzičkim konceptom, online izdavačkom kućom i prvim izdanjem za istu, koje će bez razmišljanja ozbiljno prodrmati podijume za ples širom domaćih klubova i festivala, a nadamo se i šire. Ekskluzivno vam predstavljamo priču koja se krije iza ovog brenda!

Snovi koje proživljavamo u toku odrastanja i fantazije u kojima smo mi ti koji ćemo, prateći svoje strasti i radeći nešto isključivo iz ljubavi, postati važni u društvu koje nas okružuje i postići velike stvari u životu, na prvi utisak nam izgledaju potpuno nedostižno i neobjašnjivo smešno. Pogotovo kada je u pitanju odrastanje u predgrađu jednog velikog i glavnog grada… Međutim, upravo je ovaj momenat direktno povezan sa tim snovima, jer svako ko je do tog cilja krenuo težim putem oslanjajući se isključivo na svoju hrabrost i veru u uspeh, može da potvrdi sledeći iskaz: Da, moguće je!” 

Last95 Records
Dizajn: Luka Ivanović

Još uvek nismo na tom nivou, još uvek se lagano vozimo na zadnjem sedištu autobusa koji nas sa naše okretne stanice vozi ka srcu velikog grada… Međutim, tu jedna istina ostaje neizbežna – svakom sledećom stanicom bivamo sve bliži željenoj destinaciji. I nikad ne smemo zaboraviti odakle smo potekli.

95ica je jedna od najdužih autobuskih linija u Beogradu. Povezuje predgrađa sa njihovim snovima. Povezala je mene sa prvim žurkama u mom životu. Poslednji dnevni polazak 95ice koji kreće negde oko ponoći, je oduvek bio mesto susreta za sve sanjare, za sve istraživače, za sve ljubitelje neproživljenog, za neke poslednje šanse…

Dobrodošli u “Last95 Records”, igralište za svog pronalazača – Danijela Čehranova aka Last95.

Last95 Records Faceless
Photo: Relja V Simić / Model: Lea Davogić

Prvo izdanje, u formatu EP-ja “Faceless“, zakazano je za 30.01.2017, a ispod premijerno možete preslušati numeru “Faceless”. Ceo EP možete preslušati OVDE!

Last95 Records @Facebook @SoundCloud @YouTube @Beatport