Još samo 7 dana do PLAY žurke

deborah de luca u beogradu

Još samo 7 dana spavamo i onda rejvujemo – 10. februara Deborah de Luca ponovo dolazi u Beograd, i to na prvu po redu PLAY žurku. Deborah će Magacin Depo protresti uz pomoć moćne domaće podrške koju čine John Belk, Andrew Meller i TKNO.

Karata je ostalo jako mali i možete ih naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta. Od ponedeljka, 6. februara, cena preostalih karata skače na 1490 RSD.

Deborah de Luca je trenutno jedan od najtraženijih i najatraktivnijih ženskih DJ-eva. DJ-ingom je počela da se bavi u rodnoj Italiji kada je upoznala svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Giuseppe Cennamo-a, koji je uveo u svet mikosovanja i produkcije. Nakon što je savladala osnove, Deborah je krenula da nastupa širom sveta i vrtoglavom brzinom stiče naklonost publike. Deborah za sebe kaže da i dalje gradi svoj stil, mnogo uči, istražuje i flertuje sa različitim muzičkim žanrovima, zbog čega su njeni setovi uvek drugačiji i puni iznenađenja, što publika koja je prati definitivno ume da ceni. Kada uz sve ovo dodamo njen atraktivni izgled i harizmu kojom pleni, dobijamo žurke koje se dugo pamte i prepričavaju.

Deborah de Luca Play Magacin Depo

TKNO je dobro poznat domaćoj publici po svojim izvanrednim setovima koje imamo priliku da čujemo po raznim klubovima, a imali smo priliku da ga čujemo i na prošlogodišnjem EXIT-u gde je na Dance Areni stajao rame uz rame sa velikanima poput Richie Hawtin-a, Marco Carola-e, Nina Kraviz, Solomun-a i drugih. TKNO je izdavao za mnoge strane etikete, a 2014. pokrenuo je i svoju pod nazivom Tauten.

Andrew Meller je poznat po tome što voli da kombinuje više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom svojim setovima u kojima se igra sa deep, tech i techno melodijama. Pre žurke obavezno preslušajte njegov remix za Underworldov “Born Slippy” za kojim je poludela i domaća i strana publika.

John Belk (ex-John Jogurt) spada u naše instakntuije producente nakon što je izdao za Get Physical i potpisao za legendarnu Bedrock Records etiketu. Njegov zvuk se nalazi negde između house i techno-a, a njegov remix za Hot Since 82-a je ušao u Beatport Top 100.

Objave i informaije o PLAY žurkama možete pratiti na Facebook-u.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog techno-a, preko tech house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

Prethodni tekstDomaći IDQ remiksovao legendarnog Sandy Riveru.
Sledeći tekstStigao je Superkul – za klabere, superheroje i geekove!