iO (Mulen) na Let’s Mix It! festivalu 24. februara!

956
iO Mulen

Posle dugo vremena isključivo bavljenja produkcijom iO (Mulen) izlazi na klupsku scenu kao DJ i suvlasnik etikete Mulen Recrods. Uprkos tome što njegova muzika ne spada u komercijlane pravce i aktuelne trendove, njegov projekat od prvog momenta postojanja zapada u oči svojom originalnošću i profesionalnošću. Sfera interesovanja ovog ukrajinca je house muzika u čiju svaku poru veoma duboko ulazi pa se čak među tonovima koji sačinjavaju njegove setove mogu se čuti i jazz rifovi. Zahvaljujući svojoj inovativnoj produkiji i veoma autentičnom gruvu iO konstantno privlači pažnju ljubitelja anderground zvuka.

Ukrajinac je krajem prošle godine izdao “Letters & Numbers” EP za etiketu Apollonia Music kojim je savršeno izbalansiao minimal i tech house zvuk, a dostupna je na duplom vinyl-u. Izdanje čini šest traka, nazvane “Rdm37”, “Xdt54”, “Mpc13”, “Zgb41”, “Ypt58” i “Zxy22”.

Vlasnik etikete Mulen i autor poznate trake Bass Control, nastupa na Let’s Mix It! festivalu, zbog čega još jednom poslušajte “Letters & Numbers” i vidimo se u petak 24. feburara u Skladištu!

Tog dana festivala Let’s Mix It! na istom Headroom stage-u nastupaće predstavnici Yoyaku etikete Varhat b2b Janeret, a domaća podrška će biti Milovan Stojanović b2b Dušan Lazović, dok će na prvom stage-u Gain nastupati Franceska Lombardo, BLTS (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Alexandar Ivković i Marko Vuković.

Ostalih dana festivala Let’s Mix It! možete uživati u nastupima izvođača Cabanne, Cid Inc, Henry Saiz (live), Isolee (live), Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear, a domaći line up su još i Bokee, Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Mene.

Let's Mix It festival Better Lost Than Stupid Cid Inc Henry Saiz

I da podsetimo, Blender svoja vrata otvara u sredu 15. februara sa fantastičnim trio Apollonia gde će svaki posetilac uz obaveznu ličnu kartu moći da ostavi svoje podatke i odabere svoje omiljeno festivalsko veče za koje će dobiti besplatan ulaz.

Pojedinačne karte za festival Let’s Mix It! dostupne su na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 790 RSD i 1.190 RSD za VIP, a možete ih kupiti ovde, ovde i ovde.

Takođe i dalje imate mogućnost kupovine komplet karte za sve Blender događaje u februaru (Apollonia + Let’s Mix It! festival) po ceni od 1.990 RSD odnosno 2.990 RSD za VIP ovde ili ovde.

Let’s Mix It! festival @Facebook