Karte za Jay Lumen-a do ponedeljka po promo ceni

Jay Lumen

Jay Lumen nam dolazi na još jednu PLAY žurku 24. marta u Magacin Depo, a karte za ovu žurku možete nabaviti po promo ceni od 690 dinara samo još do ponedeljka – od ponedeljka, 27. februra, cena karte skočiće na 990 dinara, dok će cena VIP karata biti 1500 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji iza sebe do sada ima 9 Top 10 i nekolicine Top 20 traka, koje je izdao za neke od najprestižnijih svetskih etiketa, poput 100% Pure, Suare, Cadenza Records-a, OFF Recordings-a, Drumcode-a, Footwork-a i mnogih drugih. Lumenov stil koketira sa house, techno, tech house i deep house melodijama, dinamičnim ritmovima i pulsirajućim melodijama. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha & Mark Panic i Nexie.

Jay Lumen Nemanja Vanovic Nexie Mancha Mark Panic Magacin Depo

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog techno-a, preko tech house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Pratite PLAY na Facebook-u, gde će se svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Prethodni tekstBlender nastavlja da melje!
Sledeći tekstVIBE festival ove godine proslavlja 5. rođendan!