PLAY nagrađuje klaberke za 8. mart

978
Jay Lumen

PLAY ekipa rešila je da obraduje najvernije klaberke za Međunarodni dan žena sa 10 puta po 2 karte za Jay Lumena! Dame do karata mogu doći ukoliko isprate nekoliko jednostavnih koraka – idite na PLAY Facebook stranicu danas u podne i sledite uputstva sa pinovanog posta – sharujte naš Facebook event u svom feed-u, ostavite komentar sa svojim imenom i prezimenom u komentaru i sačekajte da objavimo imena srećnih dobitnica sutra u 12h.

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji će nastupiti na novom PLAY spektaklu 24. marta u Magacin Depou. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha & Mark Panic i Nexie. Akcija na kojoj za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis još uvek traje, a karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karte je 990 dinara za obične i 1500 dinara za VIP karte.

Jay Lumen Nemanja Vanovic Nexie Mancha Mark Panic Magacin Depo

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog techno-a, preko tech house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebook-u, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.