Zdrav after u klubu Ben Akiba

891
STATE of RAVE After Party Belgrade Afterhours Mark Panic Popi Divine Vanyano Adam Atomski Ben Akiba

STATE of RAVE organizuje zvanični after party u klubu Ben Akiba u nedelju, 19. marta, nakon večerašnje žurke. Za prijatnu atmosferu će se postarati polovina poznate Belgrade Afterhours ekipe Mark Panic, finaliste burn residency takmičenja Popi Divine i Vanyano, te rezident Ben Akibe Adam Atomski, dok je za sve posetioce obezbeđen zdrav doručak u vidu švedskog stola. Ulaznice se prodaju na vratima po ceni od 250 dinara od 5 časova.

STATE of RAVE After Party Belgrade Afterhours Mark Panic Popi Divine Adam Atomski Vanyano Ben Akiba

Prvi STATE of RAVE u Beogradu

Jedan od vodećih inovatora Istočne Evrope, Mihai Popoviciu nastupiće u subotu, 18. marta u beogradskom Depou u okviru prvog STATE of RAVE događaja. Rumunski mag se vraća nakon mesecima prepričavane žurke u srcu Beograda da ponovo oseti jedinstvenu energiju srpske publike.

STATE of RAVE Mihai Popoviciu Peter Makto & Gregory S Peter Portman Hot Tub Marko Vukovic John Belk Magacin Depo

Za istim pultom, pridružiće mu se house duo u internacionalnom usponu Peter Makto & Gregory S, dok će lokalnu podršku pružiti domaći asevi Peter Portman i Hot Tub, te iskusni poznavaoci miksa Marko Vuković i John Belk. Ograničeni broj ulaznica po ceni od 990 dinara prodaje se na blagajnama Eventima, dok će cena na vratima iznositi 1300 dinara.