Još samo 4 dana do PLAY žurke na kojoj će nastupiti Jay Lumen

619
Jay Lumen

Ostalo je još samo 4 dana do PLAY žurke na kojoj će 24. aprila u Magacinu Depo nastupiti Jay Lumen uz domaću podršku Nemanje Vanovića, Manche & Mark Panica i Nexija. Za one koji još uvek nisu nabavili svoje karte, u toku su dve sjajne akcije, a karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Jay Lumen Play Belgrade

Da podsetimo – karte su u pordaji po regularnoj ceni od 990 RSD, ali su aktuelne i dve akcije po kojima možete kupiti karte po povlašćenim cenama. Akcija “3 + 1” omogućava vam da za svake kupljene 3 karte četvrtu dobijete gratis, a akcija “Jedna karta dve žurke” predstavlja jedinstvenu priliku da po ceni od 1190 RSD kupite kartu za PLAY by Jay Lumen, ali i za predstojeću PLAY žurku 22. aprila, na koju nam dolazi miljenik srpske publike Oxia.

Oxia PLAY Magacin Depo

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata mlađe generacije techno artista u Evropi. Ovaj nepobitni talenat poreklom je iz Mađarske, a trag na svetskoj sceni ostavio je uspešnim izdanjima za neke od najjačih etiketa današnjice, kao što su Drumcode, Saved i 100% Pure. Na njegovo pozicioniranje najviše su uticale izuzetne producentske veštine, ali i priznanja za najboljeg underground DJ-a, koje mu je tri godine za redom dodeljivao Ballantine’s Music Awards. Ono što se očekuje od Lumena je svakako groovy, pulsirajući i raznoliki DJ set, a ne sumnjamo da će kao i uvek uspeti da “diše” u istom tempu sa domaćom publikom.

Možete pratiti PLAY na Facebook-u, gde će se svakodnevno objavljivati najnovije informacije o njihovim žurkama.