Midnight Orient u KC Gradu

866
Mehmet Aslan

Mehmet Aslan poreklom iz Švajcarske, naklonjen je tradicionalnim narodnim himnama koje se lako spajaju s modernim elektronskim ritmovima. Karijeru je počeo kao rezident u klubu Hinterhof u Bazelu (Švajcarska), a trenutno živi u Berlinu gde redovno nastupa u čuvenom gradskom klubu Renate. Vraćajući se zvucima iz svojih dečačkih uspomena, ovaj Turčin rođen u Švajcarskoj nehotice je počeo da producira sopstvenu mešavinu hamam house-a u svojim formativnim godinama na bazelskoj klupskoj sceni.

U petak, 24. marta, možete čuti ovaj veoma interesantan spoj house-a i tradicionalne muzike u KC Gradu. Domaću podršku će pružiti Banda Panda i As Smooth As.

Midnight Orient Mehmet Aslan Banda Panda As Smooth As KC Grad

Nakon jedne razuzdane noći u izlasku s prijateljima 2013. godine, Mehmet se probudio u jednoj uličici blizu berlinske železničke stanice Ostbanhof bez ikakve predstave o tome kako je dospeo tamo. Bez prebijene pare i mogućnosti da stupi u vezu sa svojima kod kuće, Mehmet je odlučio da uspe u tom sveže usvojenom domu. Otkako se probio oko 2014, Mehmet putuje širom Evrope i oduševljava publiku nepredvidivim setovima koji istinski izmiču svrstavanju u bilo koji žanr.

Danas Mehmet već ima originalna izdanja i remikse za etikete kao što su Ata’s For Disco Only, Huntleys + Palmers i HIGHLIFE. S novoostvarenim uspehom, Mehmetu se konačno ispunio san da uživo pravi saykodelik, turske himne za klabere širom sveta, koristeći razne oblasti klasične narodne muzike i savremenih elektronskih bitova.

Facebook Event